May 5, 2009

. : : Dapat Award Lagi : : .



Terma & Syarat penerima Award nih:

  1. Letakkan logo award ini di blog anda
  2. Anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
  3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui 'backlink' dengan blog yang anda anggap paling berinspirasi dan mesra dari blog anda.
  4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka
  5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.
Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada setiasahabat
atas penganugerahan anugerah yang tidak terhingga ini...Dengan ini saya ingin menganugerahkan award ini kepada nama-nama yang tersenarai seperti berikut..
hehe...skema lak..lebih dari saploh pun bleh kan...:

Anaklaut
Cik Angah
Aya Harith
Cambesje
YnaaOhYnaa
Mahirah Abd
Pu3
Zura
Ameen
Lenggang Kangkung
Buahkranjidalamperahu



Award Dari Pu3


Ni plak award yang aku dapat dari pu3..dah lama amik..dok peram dalam laptop aku nih..
ni baru nak tampal kat blog haku..
thanks ye pu3 atas penganugerahan award nih...

8 comments:

cambesje said...

tq farhah~~ dpt award lg~~

anaklaut said...

salam..


tq farah..kerana sudi bagi award pada anaklaut..anaklaut sangat2 menghargainya....

p/s: dah tampal dalam blog dah..

p/s : lagu arab yang sangat2 best!!

Farhah Zaidah said...

-cambesje- ok..no hal..same2..hehe

-anaklaut-akhirnya bleh gak bagi award yang anaklaut x der g..hehe..same2.. tajuk lagu arab tuh albi nadak..seruan hatiku maksudnya..ada dua versi lelaki n pompuan..

Mahirah Abd said...

wa...tq yer cik farhah...hehehe... suke nyer sy... :)

Farhah Zaidah said...

-Mahirah Abd- Hehe..same2 cik Mahirah..

BuahKranjiDalamPerahu said...

ziarah jer ker..komen komen xader?.. blog saye x best yer.. hehehe blog awak mesti best sebab banyak award..

aya harith said...

mekasih kak farhah.
panggil akak boleh kan?
huhu~

Farhah Zaidah said...

-Aya Harith-
Ok dik..no hal..kasihmu diterima..hehe..