May 17, 2009

Hari ni 17 Mei SMKAK telah mengadakan sambutan hari guru..
Ari ni gak merupakan 1st time aku disambut sebagai seorg guru..
hehe..
walaupun sekadar guru R.OS
Kat cni aku nak kongsi sikit apa yang kami buat kat sekolah men Keb Agama Kedah

7.45-Pelajar berkumpul di Dewan
7.55- Guru mengambil tempat di tapak Perhimpunan

8.00-Perarakan masuk guru ke dewan
-Nyanyian Negaraku
-Bacaan Doa
8.15-Perutusan Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia
Disampaikan oleh Pen.Kanan Pentadbiran

8.30- Perutusan Menteri Pelajaran Malaysia
Disampaikan oleh Tuan Pengetua

8.45 - Ucapan Yang Dipertua PIBG
-Nyanyian Lagu Guru Malaysia
-Bacaan Ikrar Guru
-Deklamasi Sajak "Guru Oh Guru"
-Anugerah Penghargaan Dan Pengiktirafan guru

10.00-Rehat
10.30-Acara Guru dan pelajar

11.45pg- Pelajar Berkumpul Di Dewan
-Perarakan masuk guru
-Persembahan Guru dan pelajar
-Tayangan ICT
-Majlis penyampaian hadiah

1.00- Jamuan Khas Hari Guru

1.30-Bersurai

Pagi tadi lagi 3 orang guru R.OS dari UPSI ditempatkan di SMKAK..
Ok..tak sempat nak citer panjang-panjang..
so aku masukkan tentatif program je la...
nanti aku upload pict..

6 comments:

anaklaut said...

selamat ari guru....


-anaklaut

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

wa.... kamu cikgu..??huhu...sama la kite... klu gitu selamat hari guru yer utk kamoooo.... ;)

Rashid said...

salam
alaa naper tak datang sek sini..boleh kita sembang-sembang pasal blog.. hahah!!! (eee cikgu ni..bukan nak bincang tang keje tapi lain pula bincangnya..)

p/s- kat sek sini ada 5 ROS dtg..

lie_nurulz said...

oh,selamat hari guru ye..

alang said...

SMKAK? haha. Selalu tgk budak2 SMKAK `fly` ikut pintu pagar belakang. Selamat Ari guru ya.(myb dah terlambat skit).hehe

Farhah Zaidah said...

-anaklaut-
tima kasih...

-Mahirah Abd-
hehe..tima kasih..tapi x sah g jd cikgu..bru R.O.S..

-Rashid-
tu la cikgu tak gtau awal2 suh g sek cikgu..haha..

-lie_nurulz-
hehehe..tima kasih...

-Alang-
haha..ada gak bdk2 smkak fly..dulu sy pun asal sek 2 tp sy bukan fly tau..
hehe..tima kasih