May 8, 2009

. : : Kembali ke sekolah : : .

Tak der pape pun yang menarik tentang entry nih..
just saja suka-suka..
aku akan kembali ke sekola aku masa form 6 dulu..
aku tengah susah hati memikirkan aku nak kena wat pra-praktikum ataupun R.O.S
ni untuk short sem aku..
pemarkahannya sama ada LULUS @ GAGAL..
Kalau gagal kena wat len la pra-praktikum...
pastu baru leh wat praktikum lak..
Nasib Pra-praktikum wat kat sek area umah aku je..
kalau praktikum cam budak2 pendidikan 3rd year wat kat Selangor,Negeri 9 or Melaka lak..
aku baru kat peringkat pra la skang nih..
kalau cam praktikum diorang tak bleh balik umah la time cuti ni..
hmm..nanti turn aku lak kena camtu...
Dah pilih profesion ni kena la bersedia untuk sebarang tanggungjawab kan..

Nanti sepanjang pra-praktikum,
aku kena wat jurnal lak..
kena temuramah pengetua la,pen kanan hem la...n banyak g la..
aku pun x ingat dah..kena rujuk buku panduan lak..



2 comments:

Aku... Dia... Kamu.. said...

Go..go..chaiyuk!!!!

Farhah Zaidah said...

-aku dia kamu-
hehe..thanks ye..huhu..takut..