Jul 11, 2009

. : : Cantik tak : : .

Emm..entry aku nih bukan nk tnya pendapat korang aku cntik ke tak k...Tapi kalau nak ckp aku cntik pun x salah..aku trima ngan ati terbuka...hehehe..x der la gurau je..
aku nak tnya cntik tak theme mozilla nih....hehe...aku suka r..cntik2( bagi aku la) semangat je nk buka tnet...wlaupun aku x wat pape pun..just tgk theme nih..hehe..plik tol aku nih..
Baru2 ni aku update aku punya mozilla firefox..so aku tmbah la add-ons for firefox n aku amik kategori appearance..then aku pilih nk tmbh any colour...bagi yang dah tahu n dah buat suma ni x per la..aku just nk citer kegembiraan aku wat suma ni...

Then hasilnya amat la cantik...skang kalau aku buka je pelayar mozilla ni page dia cntik je..bagi aku la...sedap je mata aku memandang..meh kita tgk same2 apa hasilnya yang aku dapat..bagi yang belum cuba n nak cuba bleh la try buat...ada macam2 theme yang kita bleh plih...ok..antaranya:



Yang ni dinamakan theme drift..ada gmbar keta kat atas tuh..
prasan x...



Ni lak nma dia blooms of spring..aku suka guna yang nih..hehe..sweet je..



Yang ni lak Cherry blossom..skang aku guna yang ni la kat mozilla aku..



Emm..yang ni lak floral on black..cantik gak kan..purple..



Yang ni lak pink ribbon..bagi yang suka pink leh la guna yang ni..ada g yang len kaler pink..aku just upload yg nih je la..yg len korang leh try seniri..



Emm..bagi yang fanatik ngan harry potter 4 sure la akan plih g nih..
tp ada g design len...



Yang ni lak girl sun in her head..aku pun konpius..x nmpk girl pun kat situ..
just nmpk love bnyk2..



Yang ni lak gipson sg..aku pun x tau amende..
tapi yang aku nmpk ada gitar kot..huhu



Yang ni blue music...



Yang ni pun bagi yang penggemar pink mesti suka kan..
ni la spring flowers..



Yang ni anna sui..ada bunga2 kat atas tuh..


Ni lak bright pink summer...pun pink gak..so pminat pink bnyak la plihan..
cam aku ni mnat gak pink...

Ok.ada bnyak g plihan yang u all leh buat...so kepada yang belum tau bleh la mencuba..n yang dh tau bleh la kongsi yang len lak ye...aku just tak tau nak wat entry ape..so aku wat la fasal nih...may b aku ni dah kebelakang..orang len suma dah maju ke depan..sorry sesgt ye..

6 comments:

Lie @ psycho said...

aku dulu gune themes mozilla ni gak tp bila da lama gune berat semacam je nak load video kat youtube pun lambat...tp mmg cantek la theme mozilla ni hehehe.

Farhah Zaidah said...

owh..yeke...tpi sejuk mata ni memandang kan..hehe..

anonymous said...

cantik2..

macam tuannya jgk..

Ops. dah ada bf.. aduss..

takpelah

Farhah Zaidah said...

huhuhu..beware..

pu3 balqis said...

alark... lawanya...
awat saya tak pandai buat pon...
kak farhah..!
cepat mai umah..
tolong..!

Farhah Zaidah said...

-pu3 balqis-hehehe..cmne nak g nih..kak frhah pnunggang secara haram..kang x smpai umah pu3 kot...smpai balai dulu..hehe