Aug 7, 2009

. : : Hari Lahirku : : .

30 hb 7 yang lepas birthday ku yang ke 21...2 hari lepas abah ku pergi tinggalkan kami...
may b agak terlewat aku buat entry birthday kan..yela..aku cam x der mood je nk wat ape pun..
dulu time birthday aku,masa abah aku shat lagi dia selalu beli kek..happy sgt time tuh..yela abah jarang ada kat umah tapi time birthday aku dia balik gak ngan sebiji kek..tapi tu masa dia shat..aku pun x ingat bila kali terakhir abah aku bli kek untuk aku..klu 21 tahun yang lalu abah aku smbut kelahiran aku..tapi baru2 ni abah aku dah x der saat umurku mencecah 21 tahun..kawan2 aku wish birthday pun aku cam x brp best je dgr..coz ucapan birthday aku skali ngan takziah...

emm..skang ni bla sbut je fsl ayah..aku mula la nk sebak...bru2 ni isi borang apa ntah..ada ruang untuk isi pekerjaan bapa la...aku nak tulis ape..abah aku dah x der..semalam aku dpt pnggilan dr sorg senior bahagian kebajikan...dia suruh aku gi unit kebajikan ari ni..so tadi lepas solat jmaat..aku pun gi la..pastu dia bagi borang untuk aku isi..n diorang tnya aku fasal diri n keluarga aku..terus rsa sebak n teringat kat abah...

Emm..k la x nak cakap fasal tuh lagi...Makin laju lak air mata ni nak mengalir..
emm..birthday aku baru2 ni En.Shaharudin ada bagi hadiah dekat aku..dia cakap jangan nangis2 kalau sayangkan abah...dia belikan aku handfon baru..sony ericsson k770i..1st time dapat hadiah birthday dari dia..coz ni kali pertama aku smbut birthday ngan dia..x smbut pun la..coz x der mood..dia just bagi hadiah tuh..dia belikan kat dia fon baru gak..sony gak tapi aku x ingt model ape..Tak sempat pun amik gambar abah ngan fon baru ni....


Yang sebelah kiri tuh fon aku n yg knan tuh fon shah..



5 comments:

violetless said...

da jgn sedih2 ye wak...
tabahkan ati..
happy birthday wak!!!
jeles tgk awk dapat hp baru..
sy ni hp zaman batu je..
baling kat kepala hanjing pon, hanjing tu kejar balik sbb sakit..hahaha

Farhah Zaidah said...

-violetless-hehehe..pandai eh wat lawak..ni yg sy x thn nk gelak ni..hehe..thanks coz wish n coz slalu hdir kat blog sy ceriakan entry sy nih...cyg awk..

cikin said...

salam kenal farhah...:)

jgn sedih2 lg yer.. kalo teringat2 tu.. sedekahkan al-fatihah utk arwah tau..:) moga roh arwah tenang di sana.. aminnn...:)

*jelesnyer dpt adiah hp* hehe..;)

sue_pinky said...

jgn la sedih2 wahai sahabt..
kuatkan smangat k..
yg pergi ttp pergi
yg hidup msti trus gagah
utk hadapi perjlann seterusnye..
seronok 2 dpt fon bru..
6t amik gmbr byk2 upload k..
senyum sokmo..

Farhah Zaidah said...

-cikin- InsyaAllah sy akn aplikasi nasihat tuh..emm..hehe..jgn la jeles..fon bodo2 je tuh..huhu

p/s: hangin En.Shaharudin sy ckp fon dia bg fon bodo2..heheh..

-sue_pinky- Thanks ye sue..bagi semangat..insyaAllah sy cuba jd yg kuat..emm..nnti sy try senyum pling mnis sekali...