Aug 10, 2009

. : : Laptop Ku Sakit: : .

Sedih tol..lepas satu..satu musibah..huhu..
laptop aku lak sakit...cam nak tenat je...bnyak sangat ke ladang2 ternakan virus kat dalam laptop nih..Nape ntah ngan laptop aku nih...kelip2...dah macam tv nak rosak je rupa..
pastu naik amende ntah..
'this copy of windows did not pass genuine windows validation..'
Huhu..nape jadi camtu..aku x paham la..sape2 kat cni yang tau camne nak settle kan penyakit laptop aku nih..tinggalkan cdangan ye..

Bila aku wat je wallpaper x nak lekat..hilang camtu je..
mula-mula ada..pastu bila naik je 'you may be a victim of software counterfeiting..' trus x der g dah wallpaper..cmne nak wat nih..bleh settle sniri ke..or kna hntar kdai nih..
aduii yaii..dah la aku x leh berpisah ngan laptop ni..Janganlah sakit-sakit cyg...Baru-baru ni dah beli beg baru tau utk cyg..janganlah ngada-ngada nak rosak lak..skin je x tukar...stay ngan spiderman..supaya cyg nmpk gagah..huhu..


Ni la rupa kesayanganku..huhu..




Dah beli beg baru utk kesayanganku..sama smart ngan kesayanganku kan..



Skang dah x leh letak wallpaper yang cun melecun nih..
p/s:haha..prasan jap..

skang slalu jdi glap je tnpa wallpaper..nape ari x slalu cerah..huhu..so sape yang tau cmne nak ubatkan laptop ni gtau la ye..

Emm..esok klas awal-awal pagi..kul 8 dah ada klas...aku x tdo g ni..dah dkat kul 3 pagi...kompom esk ngntuk dalam kelas..esk pagi2 klas English for Academic Communication..huhu..hmwork x siap pun...En.Shaharudin tlg aku wat sikit je td hmwork..pastu dia tdo..Walaupun x siap hmwork tp aku x sabar nak g kelas pagi sok..coz nak pkai sandal baru..hehe..




Ni la sandal baru aku..
aku suka warna putih..
cam arwah abah gak..
abah dulu pun suka pkai kasut kaler putih..Ala-ala P.Ramlee gitu..

p/s:Cik Violet..sy pun gi cari sandal gak smlm..hehe..tru dier...

Ok lah..kna tdo dah ni..melampau dah ni..esk liat lak nak bangun susah...x fsal2 dpt surat warning x g klas..haha..ok..

8 comments:

pu3 balqis said...

wah.. first...
hehe..
ala.. lappy sakit ek..
sabar2.. t okla tuh..

lawanya kasut bawu dy..

Farhah Zaidah said...

-pu3 balqis- hehe..yeke lawa..cumil ckit je..

Lie @ psycho said...

you may be a victim of software counterfeiting <<<< ni sebenarnya update windows kan.....bese klu windows bukan original mmg jd mcm ni.... tp klu sy format jln terbaek nak buang masalah tu klu nak restore mmg tak boleh dah....

violetless said...

ooo tu sebab gn pirated windows..software pirate kalo tak silap..pihak windows detect je tak ori trus jadik gelap gelemat cmtu cik farhah..

terkedu jap ada nama sendiri kat entry nih..heheheh...vangga wooo Oo (ni tahap kekembangan idung)wahaha

Epull said...

saye tak tau sgt psl computer ni..
sush2 awak format je lap top awk tu...

Farhah Zaidah said...

alahai..so kesimpulannya sy kna format len la ye...huhuhu..nk kna hntr kedai la ye...alaa..kna berpisah lak ngan laptop nih..huhu..sdey..

cikin said...

cantiknyer lappy dia..;) admire la ngn kasut baru tu..;)

Farhah Zaidah said...

-cikin-hehe..admire kat ksut je ke..hehehe..