Sep 30, 2009

. : : Still Busy : : .

Salam Alaik...dah lama x update..Coz busy sgt..coz tak lama g nak exm..n byk assgmnt yg x settle gi..huhu..esok group aku kna serahkan skrip drama english kat lect tapi aku x wat pape g utk scene aku...Esok ada 3 klas 8-10,10-12 n 2-4..ni pun bru blik klas...ari jumaat ni lak kna present untuk psikologi...Pastu assgmnt teknologi lagi..utk photografi kna amik 30 jenis gmbr..huhuhu..kawan2 aku dah sibuk bawa kamera merata2 amik gmbr semut la..ulat bulu la..bunga la..Ari tu masa kuar ngan En.Shah secara tak sengaja dia amik pict kat tasik..sekali aku tgk biasa je...2 kali tgk cam ok gak...bleh la kot..jnji ada iso,aperture,shutter speed..tadi aku amik la pict kat dlm ukm ni..tapi ntah pape..x tau nk cri angel yg cntik...huhuhu..cmne nk jd kreatif nih..aduii..











Owh..sebelum terlupa...Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf zahir batin...lambat lak wish...
Aidilfitri aku kali ni x seberapa..kalau ikutkan baju raya pun x dak..tapi cmne ntah umi aku bleh gak cari duit utk bju aku...Adik aku yang girl 2 lak dia bli bju raya guna duit zakat yg dia dapat kat sekolah..yang lelaki tu lak dia pkai bju raya taun lepas yang arwah abah beli tapi dia tak pkai pun taun lepas n En.Shaharudin bli tshirt sehelai kat dia....Umi aku lak,En.Shaharudin blikan jubah kaler putih..Segan lak kat dia....Ucapan tima kasihku tak terhingga buat dia...

Pict pagi raya

Walaupun agak sibuk minggu ni..tapi sempat g la aku jalan2 kat blog orang lain..coz disebalik kesibukan tu mlalui penulisan kalian la otak ni dapat sedkit ruang untk hiburan dan ketenangan...emm..skang aku ngah menderita sakit kayap kat lengan aku...huhu..nk gerak bnyak2 lengan ni x leh..kanan lak 2..x tau cmne leh jadi...n skang nk merebak ke tempat len lak...wslm..


2 comments:

~Firsya~ said...

alahai,ayunye anak dara nie pi pg syawal,sibuk pon sibuk jugak,tp still kene ade ms utk rehat taw,tke cr ye

Farhah Zaidah said...

-Firsya-Hehe..thanks ye syakiela...ok