Oct 2, 2009

. : : 01101953 : : .

Salam Alaik..emm...01 hb 10 maka genaplah usia umiku 56 tahun..Wat pertama kalinya Birthday umi tanpa abah disisi..Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran ke 56 Buat Umi..Semalam aku agak busy coz pagi tadi ada presentation..So tak sempat buat entry ni..Tapi semalam aku tak lupa untuk call umi n ucap 'Happy Birthday Umi..!' Kak long doakan umi panjang umo n sentiasa sihat walafiat serta dimurahkan rezki..Bulan ni jugak merupakan ulang tahun perkahwinan umi ngan abah..Tapi taun ni tanpa abah disisi..Apa-apa pun..kaklong doakan agar umi dapat harungi semuanya kerna umi masih punyai kami disisi...





Foto kegilaan bergambar semalam..
selepas sesi fotografi..hehe
Sekian..
WaAllahu A'lam..



2 comments:

violetless said...

hepy besday mak farhah..heheh..farhah!sepek mata tu cermin takdak ka sebelah??mana p lagi sebelah cermin dia??

Farhah Zaidah said...

-Violetless- hahaha..haah,,cermin sblah g hilang...style zmn skang..hehehe