Oct 17, 2009

. : : Exam sem 3 : : .

Salam Alaik...cepat tol masa berlalu..ari ni dah start cuti study week...Paper aku bermula 27 hb ni...Rasa cam baru je masuk sem ni..tengok2 dah nak exam...subjek sem ni lebih susah dari sem lepas..Hope aku leh tingkatkan pointer dari sem lepas walaupun susah...Jadual exam aku :

Teknologi Dalam Pendidikan-27/10/2009: 15:30:00

Kemahiran Berfikir Dalam Pendidikan-28/10/2009 : 12:00:00

Kursus Pengurusan Persatuan 1-31/10/2009 :10:30:00

English Academic Communication- 02/11/2009 : 12:00:00

Fiqh Muamalat Dan Jinayat : 04/11/2009 :08:30:00

Maharat Al-Kitabah : 06/11/2009 : 08:30:00

Penulisan Makalah Arab : 09/11/2009 : 08:30:00

Al-Nahw wa Al-Sarf I : 11/11/2009 : 08:30:00

Psikologi Dakwah : 12/11/2009 :15:30:00

Jumlah kesemuanya subjek sem ni 9 subjek..Sem depan lagi susah...emm..Jadi dikesempatan ini..aku nak ucapkan selamat menduduki peperiksaan bagi yang akan exam..Gud luck..moga kita dapat menjawab dengan sebaiknya..








4 comments:

violetless said...

punyala banyak..9 subjek tuh....sy 7 pon takle nak bawak dengan jayanya...heheheh...gudluck ye farhah..

SejarahCintaMastura said...

semoga akak dapat menjawab dengan mudah & senang di dalam peperiksaan...

semoga berjaya & Good luck! ;-)

Farhah Zaidah said...

-Violetless-
2 la..sem ni byk skit subjek..frhah kna abiskan 160 kredit hour dlm masa 4 taun ni...huhuhu..makin lama mkin susah subjek 2..tima kasih ye cik violetless...

SejarahCintaMastura-
Hehe..tima kasih ye dik slalu ingt kat akak..

~ceRRy beRRy~ said...

byknyeeeee subjek yg farhah amek..
gud luck tau dear!