Oct 21, 2009

. ; : Happy Birthday : : .

Salam...Emm..ari ni mood agak sedih..g kelas ganti pagi tadi pun macam tak bermaya je..tapi dah ok skit..disebabkan mood tu jugak la aku tak wish 'happy birthday'kat salah seorang kawan aku ari ni...Sepatutnya wish kul 12 semalam la kan..Ok Ina...Buat Nor Sharina Binti Hazami dikesempatan ni nak ucapkan happy birthday...moga panjang umo..murah rezki..berjaya dalam hidup..di dunia mahupun di alam yang kekal nanti...gud luck 4 exam..sori ye ina lambat wish..semalam ada prob sikit...tak boleh fokus pada yang lain2..Emm..lagu kat Bisikan Rindu ni pun dah tukar...sayu je ati dengar lagu ni..lagu ni dapat dari isno budak group drama masa ari terakhir berlatih drama...









5 comments:

asna cute said...

Happy bufday to her ;)

~ceRRy beRRy~ said...

happy besday utk kawan kamo :)

~Firsya~ said...

hepy besday utk kwn farhah tue ye...

Farhah Zaidah said...

hehehe..tenkiu kengkawan..nnti frhah smpaikan...

SejarahCintaMastura said...

waa... happy birtday for her... n good luck.. ;-)