Oct 26, 2009

. : : Macam mana Nak Jawab Ni : : .

Salam Alaik...esok paper untuk program aku start...huhuhu...budak-budak TESL taun 2 dah start ari ni ngan paper Pedagogi..Esok aku start dengan paper Teknologi Dalam Pendidikan..huhu..tak larat nak ingat segala teori n model..camne nak jawab ni..tambah lak tadi aku makan maggi yang kompom2 mengandungi monosodium glutamat....

Ok..tak per...kita kena ikut pesan cikgu..apa cikgu pesan..??

Cikgu Pesan :Kalau dapat sahaja kertas soalan harus tenang...

Cikgu Pesan lagi :Abaikan soalan yang susah,cari yang boleh dijawab dihalaman sebelah..

Lagi Pesan Cikgu : Ingat kembali formula-formula penting...

Cikgu Pesan sekali lagi :Abaikan soalan yang susah,cari yang boleh dijawab dihalaman sebelah...

Cikgu Pesan : Jika tiada jawapan yang boleh diselesaikan,barulah kembali ke halaman utama..

Cikgu Pesan : Kalau tak boleh jugak....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

"LANTAK KORANG LAH! SEBAB CIKGU DAH PESAN DAAH..!
Alahai...naik hangin lak cikgu...


Nampak x pict abah tu..huhuhu..
nak bagi semangat skit...
nak gak masuk dalam dean list...
sem lepas vice dean je..huhuhu..
sem ni lagi susah...
WAllahu A'lam..



9 comments:

SejarahCintaMastura said...

akak farhah bawa2 lah bertenang... insyallah akak boleh... selamat mencuba..

;-)

asna cute said...

farhah... jgn putus asa.. stdy selagi boley okey.. klu ada lag 10 minit sbelum masuk hall terus kan bace note n hafal formula okey. Selawat bebanyak itu pn penting juga.

All the best darl!

~ceRRy beRRy~ said...

farhah dear,
wishing u all the best ok!

ingat pesan cikgu!
hehehe...

Farhah Zaidah said...

-sejarahCintaMastura-
bukan selamat mencuba la dik..slamat menduduki exam...huhu

-asna cute-
ye..insyaAllah asna..tima kasih ye bg tips..tp skang digoda ngan games kat fb lak..huhu

-ceRRy beRRy-
hehe..tima kasih ye ifa...hehe..ye..insyaAllah frhah ingt..kang cikgu marah...hehe

ayie said...

kalau x ingat gak..letak lengan atas meja..pastu tunduk letak dahi atas lengan...pastu pejamkan mata dan tetdo..............
habis masa bagi kertas jawapan..ha..ha..

Farhah Zaidah said...

-ayie-
pastu kan ayie..suma jwpn farhah hilang...coz ada peta..len yg len yg frhah jwb..huhu..

~Firsya~ said...

farhah sayanggggg,wat leklok taw...chaiyok2x!!!

joegrimjow said...

ga,bar xley nampak

pape
gudluk kamo

Farhah Zaidah said...

-Firsya-
Alahai..ni yg lemah ni kiela pnggil syg..hehehehe...

-joegrimjow-
Gmbr dlm entry ni ke..? haah..sja wat bg kbur..hehe

ok..thanks..