Oct 10, 2009

. : : Perkara Yang Perlu Aku Siapkan : : .

Salam Alaik..Saat ni may b orang len dah nyenyak tido..tapi aku tak boleh tido lagi walaupun aku teramat la ngantuk skang ni..coz aku baru je sudah makan..Nasi tak turun masuk dalam perut lagi..huhuhu..hari ni aku tak der slera nak makan..melainkan minum air soya..so sehari la aku tak makan tadi..Aku tengah pikir,banyak lagi assgmnt aku yang belum siap ni..Antaranya Photography assgmnt bagi subjek teknologi pendidikan..tak tahu nak cakap berapa % dah siap..tapi aku dah buat la..kena hantar selasa ni..Personaliti bagi subjek psikologi..tapi dah 95% siap dah la..Yang aku pling risau Arabic Grammar & Morphology..aku dah hntar tadi..tapi salah kat satu bahagian..huhuhuhu...kena buat lain la..klu tak abis mark aku..Kemahiran Berfikir dalam Pendidikan pun aku tak siap lagi..Hari isnin lak kena presentation drama untuk subjek English Communication..Aduii..kena wat rehearsal lak esok untuk drama..skrip pun ari tu lect bagi balik & suh perbetul grammar mana yang tak betul..Untuk photography..aku lagi rsau..coz lect aku tak nak pict macam sampah..bukan maksud dia,amik pict sampah..tapi gambar kategori sampah...mungkin pada mata aku cantik tapi sampah bagi dia..huhuhu..susah ati tol..memang tak tau cari angel..pict pun ada yang kabur..nak amik gambar semut pun tak nampak semut..huhuhu..coz aku tak der kamera canggih tu..60% lak tu utk subjek ni...Lect aku cakap dia tak nak gambar sampah,tapi nak gambar yang boleh naikkan bulu roma dia..tapi beliau cakap jangan lak hantar pict jenazah ke...so patutkah aku hntar pict ni...


-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ular tedung selar

Ular sawa..

Adakah gmbar2 binatang merbahaya ni boleh naikkan bulu roma beliau? Yang pasti binatang2 ni menggelikan aku..terutamanya ular sawa nih....emm..k la cukup la merapu takat ni malam ni...WaAllahu A'lam..




2 comments:

ayie said...

kebetulan lak...entri sy pon letak pic ulaq gak..tp lagi ganas ar...
ha..ha..

Farhah Zaidah said...

-ayie-
hehe..kbetulan la plak..x per2..farhah letak pict buaya lak...amacam? hehe..