Nov 7, 2009

♥ Bertukar ! ♥

Salam Alaik...'bertukar !' huhuhu..ala2 power rangers gitu..

Dulu suka sangat tengok power rangers..
tambah lak girl ni yang jadi power rangers kaler pink waktu 2..
ok2..berbalik kepada 'bertukar!'
apa yang bertukarnya eh...
sape perasan apa yang bertukar?
layout ni ha...
semalam dah selesai satu paper g..
maka frhah pun semalam rileks jap..
so bertukar la jadi power rangers kaler pink..
eh..bukan2 power rangers..
ni ha layout ni tukar yang len lak..jadi ke tak eh..
or farhah syok sorang2 ja ni...
MyEm0.Com
orang len yang singgah leh nampak tak? huhu...
ni la yang skang..
yang dulu2 x sempat abdikan dlm kenangan lak..huhu.

.MyEm0.Com



Dah tukar layout..amacam cun x ?
hehe..prasan jap..
pastu farhah try nak guna Greasemonkey tapi x tau nape x boleh..huhuhu...
MyEm0.Com
sape2 tau mengapakah,kenapakah sy tidak boleh menggunakannya...
??

kat bawah tu ada naik greasemonkey ngah senyum tapi nape tak leh guna...huhuhu..
tolon.......tolon....tolon....
minta tolong cam pu3 buluh betung dlm citer Laksamana DoReMi gitu..




Ok..yang tu ja saya nak habaq mai..k WAllahu A'lam..



8 comments:

sukiminna said...

mgkn kena lebarkan sket background kot..sbb ade tulisan2 kat sidebar yg bertindih.sukar nk bace.(amboi sedap mulut ak komen yer..huhu)

Farhah Zaidah said...

-sukiminna-
owh yaka...alahai dh la x brp reti dah adjust suma nih..cmne ye..frhah rsa srabut gak ni..

sI tEDI said...

cantik.. cuma setting sidebar je lati sket

sukiminna said...

huhuh..saye pun xbape nk reti sgt..blog sendiri pun serabot gak..

ziha said...

power ranger pink..kimberly kan nme die dlm cite nih?
hoho..dulu sll rebut2 ngn kakak..
last2 dpt power ranger kuning..sape ntah name die..huhu

Farhah Zaidah said...

-ziha-
haah...nma dia kimberly..hehe...frhah dulu pun suka brebut ngan adik.pastu adik dpt kuning...time 2 yg kuning yg kulit gelap jd..x ingt nma dia..hehe

Farhah Zaidah said...

-si tedi-
yeke..cmne ye...frhah x reti nk wat..huhuhu..

ProPiTo said...

Lawa la, pink kegemaran perempuan..haha.

Aku nak jd power renger hijau, tak pun aku nak jadi doreamon. Banyak barang leh upload.haha