Nov 1, 2009

. : : Camtu Ye Nak Jejak : : .

Salam Alaik...huhu..rsa sedikit happy bila dapat tau satu benda..haha..bagi jakun macam farhah la rasa seronok....huhu...tadi jalan-jalan kat blog Teratak Maya..dia punya tajuk entry 'Ooohhh..nak nyorok ye..farhah ingtkan apa la yang nak nyorok tu..nuff ke yang ketegaq (degil)tak mau keluar..Rupa-rupanya..'kawan dia main nyorok2 kat ym....dia pun dapat info ni dari blog amoi..cara nak tau kawan kita invisible ke tak kat dalam ym..haha..

and bila farhah try..ya ternyata ada dua tiga orang yang ngah online tapi jadi invisible..may b tengah busy kot..tak pa2..farhah pun tadi invisible konon2 ngah rajin stdy r..pastu pakat mesej ke fon tanya tu tnya ni..lagi teruk nk reply..baik online terus...free...x pyh pakai kredit fon..nak tanya berperenggan-perenggan pun boleh...haha..

Ok..sapa nak tau boleh la ke blog amoi atau blog teratak maya untuk keterangan lanjut macam mana nak detect invisible..



10 comments:

sI tEDI said...

a'a aku ada baca tadi.. he he he.. leh lah skodeng..

violetless said...

farhah...ngntukkk..tapi tak study abes lagi...huhuhu...apa kena mengena ntah ngn post nih..hahaha....sy yg suka bt invi..besh2...

SejarahCintaMastura said...

wah... nih menarik ni akak.. boleh la sy tahu spe yg tak suka nak chatting ngan sy... haha..

Farhah Zaidah said...

-si tedi-
hehe..haah..td nmpk tedi yg 1st2 komen kat blog teratak maya..

Violetless-
frhah pun ngntu gak...skit gg lak...stdy pun x abis g...huhu..suka gak invi..

-SejarahCintaMastura-
kdg2 invix smstinya dia x suka...may b dia ada hal len yg kna fokus..

~0~ said...

xpe...aku suka invi gak...hahahaha

Cik Peanut said...

peanut dah tahu dah
:P
ehhehe
suker tengok sape yang ngah on9
ehehhe
:)

Farhah Zaidah said...

-~0~-
Eh..yeke..frhah pun suka invi tp on9 tuk sstgah org je...huhu..

-Cik Peanut-
Alaa..peanut dh tau ke...nape x gtau frhah..hehe...

cybernetic88 said...

haha. tiap2 ari kte skodeng org k =P

::ainbutterfly~ said...

ohho..blh tau ye..ain da la salu invisible..sebab malas diganggu..hehe..

Nine said...

haha..Nine selalu gak wat camnih.suka check sapa yang invi...hehe