Nov 4, 2009

♥ Lambat Tol...! ♥

Salam Alaik...hangin tetiba nape eh...yela..siput pun jalan cepat sikit tau...tak tau la nape ngan tnet ni..slow sangat2...nak update pun x boleh...nak klik2 nuff orang pun tak boleh...Baru-baru ni letrik tak der kat blok..dari kul 10.30/10.50 2hb malam sampai la pukul 3.00 petang 3hb..

Lama tu..tdo pun panas..nyamuk gi..tapi tak per la..dugaan belajar..orang dulu2 lagi susah boleh je..orang skang pantang susah skit mula nak merungut..bukan apa..dah terbiasa dimanjakan diri dengan pelbagai kemudahan...

Dua tiga ari ni lak perkhidmatan jaring ni lambat sangat...nak g berkebun kat facebook pun x sempat..walaupun kebun tu just sekangkang kera..ikan2 dalam happy aquarium pun semua kebuluran..dah kena alga apa ntah...farmville lagi la lambat nak boleh masuk...mati abis la pokok2 2...rugi2...tanaman tak menjadi..ternakan kebuluran...suma sebab jaring slow...huh...

Kenalkan ni la En.Jaring yang jln lambat tuh..






Tengok..punya la slow tnet ni..
smpai orang yang nak berkebun tu pun dah tak der rambut..
kulit pun dah xder kaler...
x dpt dikenal pasti jantina g dah..
tanam-tanaman pun ada yang jadi invisible..
huhu

20 comments:

AngahSayang2314 said...

sabar..sabar... nanti ok la tue...

Farhah Zaidah said...

-AngahSayang2314-
huhuhu..ye..baik angah..frhah sabar..

fatin sulaiman said...

saba je la..... huhu...nama pun musim exam..sumer nak surf notes bagai~~

Farhah Zaidah said...

-fatin sulaiman-
haah...2 la fsal..aduii..

~0~ said...

sedar x sedar da dua tahun aku tinggalkan UKM...byk nostalgia kat sana...

Farhah Zaidah said...

~0~
eh..ukm ke dulu..laa.. =)

alang said...

Dah potong belum? hehe.

Farhah Zaidah said...

-alang-
potong..? emm..blom la alang..

SejarahCintaMastura said...

haha... sama la ngan sy... jam betullah klu main internet..

susah nak laju..

~PakKaramu~ said...

Do'akan saya selamat mengejakan ibadat haji

iva saionji said...

kehkehkhekhe...sabar2...iva selalu kena..menchik jugak..tapi dari xdekan..hehehehe

joegrimjow said...

tenet mlsia=slow

xdapat dipisah kan

Farhah Zaidah said...

~PakKaramu-
InsyaAllah pakcik..

-SejarahCintaMastura-
emm.2 la..

-Iva Saionji-
Hehe..mencik juga..tp ada pun cam xder..huhu

-joegrimjow-
owh..mntng2 dia xder dlm mlaysia ye skang...

~ceRRy beRRy~ said...

tenet kat sni pn slow tau..

faktor cuaca gak dear..

sI tEDI said...

jaring? lama x dengar perkataan jaring.
dulu mula2 kenal internet guna jaring lah

violetless said...

hahahahah...ni sorg lagi yg suka farmville..hahah..tak paham la nak men nih..

asna cute said...

heheh nie main internet asyk nk main FB jer nie hehe ;)

Farhah Zaidah said...

-ceRRy beRRy-
Haah..may b gak kot efa...ujan2 lagi la dia slow..huh

-si Tedi-
Eh..yeke..so byk berbakti gak la jaring ni..

-Violetless-
haha..best la cik violet..gila r kat benda ni skang..hehehe..tdo x lena klu tak g tgk farmville..

-asna cute-
hehe...yg 2 msti asna..wajib..hehe..frhah men game je kat fb..bnda len x wat pun..

Nine said...

wahhh pakai stimizx ok skit kut..kadang2 jer prob..huhu..


Minat FB rupanya..kaki games yer..

hik2...

Farhah Zaidah said...

-Nine-
kaki frhah bukan game la nine...kaki mnusia..hikhik..