Nov 12, 2009

. : : Nak Balik Dah : : .

Salam Alaik...ok..aku kena taip dengan kadar secepat mungkin nih..kalau tersilap eja korang pandai2 la mengeja bagi betul balik...aku nak balik dah malam ni...kul 8 jap g aku nak gi tunggu rapid kat bus stop kolej aku nih...(bahaya tak aku gitau camtu..? kang ada orang datang culik lak..hahaha...Nauzubillah...)kawan aku ajak kuar awal lak...dia cakap nak makan dulu...skang ngah kemas-kemas serba sedikit saki baki yang tak kemas g...then aku minta maap may b aku akan jarang jenguk blog korang n jarang klik2 nuff korang..so tak payah la klik2 nuff aku...bila aku on9..aku klik nuff korang,aku tinggalkan jejak ye..kalau tak der jejak aku tuh tak payah la klik nuff aku...kang tak adil lak..ok..

Ok la..aku terpaksa berhenti dekat sini..Salam Alaik...


MyEm0.Com

6 comments:

sI tEDI said...

t care

SejarahCintaMastura said...

hehe.. patutlaa akak dah lama tak komen kat entry post sy.. :D

mindbreaking said...

bye, sedey plak rasa...

Nine said...

selamat pulang Farhah :]

nanti on9 berjumpa kembali yer..:]

unlisted_one said...

Hye salam kenal,
I nak klik kat nuffnang tu tak dpt, sbb takde ad yg keluar.

mindbreaking said...

knape awk tinggalkan sy...huhuh