Nov 11, 2009

♥ Penatnya ♥

Salam Alaik..penat n letih sangat ari ni...bukan penat sebab apa pun..penat kemas barang je..lepas Balik je jawab exam dekat DG tadi..(sape stdy kat ukm mesti tau DG kat ner) terus kemas2 barang...sidai selimut yang tak kering semalam..nak balik esok..tapi ari ni aku dah letak barang-barang dalam stor..risau kalau2 esok x sempat..malam esok aku balik kedah..huhuhu...aku nak balik pagi jumaat tapi kawan2 se Alor Star dengan aku nak balik esok malam lak..so balik sekali ngan diorang la..lagipun balik malam rasa cepat sikit perjalanan..kalau balik siang aku rasa lambat gila...ari tuh pernah sekali aku nek bas tuh kul 12 tengah ari ..aku sampai kul 9 malam...dekat mana ntah kena tukar bas coz bas tu wat hal..lama sungguh...macam dari alor star nak pi johor lak..emm..rapid malam2 ada kul brp eh..risau aku..huhu..

Tiap kali aku nak balik naik bas je mesti aku terpikir kalau la time ada orang nak turun then dia nak amik beg kena kuarkan beg aku dulu ke...pastu dia tertinggal..yela bas yang aku naik akan berhenti kat SP(Sungai Petani) dulu..camne ye..susah ati tu...naya r..abis baju2..huhu...patutkah aku letak nama,no.fon n alamat rumah dalam beg ..supaya sapa2 jumpa leh bagi kat aku balik..emm..yela 2..berapa ramai sangat manusia yang berhati baik skang ni..huhuhu..



beg macam guni pun ada..huhu..
tak kisah r guni ke apa..
janji muat segalanya..
segala bantal tido n peluk dok dalam tuh..

3 beg & 1 kotak buku aku letak kat stor..yang pastinya barang-barang ni akn beranak pinak dari satu sem ke satu sem..jenuh nanti nak bawak balik..huhu...yang nak beranak pinak tu buku la rasanya..camne gamet jantan dan gamet betina bertemu untuk beranak pinak tak tau lak aku..huhuhu...ari tuh dengar diorang cakap boleh letak satu kotak je n selebihnya kena letak dekat blok lama..jauh 2...nak kena angkut ngan lori lak..susah ati gak aku pikir...pastu camne ntah tiba-tiba leh lak letak..tapi Alhmdulillah lega la..Allah permudahkan urusan..sebelum ni kalau nak letak barang blok aku ni limit 3 items je...(felo aku cengei weh...).kalau tak,kena angkut ngan lori lak malam nih..dah la aku ada exam esok..nasib dah leh simpan..

Tapi malam ni kena tido beralaskan lengan je la...tak per..aku tumpang je bantal roomate aku..
Esok kul 3.30 last paper...nak abis dah jawab 9 paper sem ni..cepat tol masa berlalu..aku rasa cam baru je masuk sem ni..tengok2 dah nak abis sem..dah nak abis taun..20 hb 12 lak balik sini balik...emmm..Sepanjang aku dok kat ukm ni..tak pernah lagi pegi swimming kat Danau..teringin gak walaupun tak leh swim..haha..tak per..sem depan aku ajak kawan2 aku yang suka swim kat Danau..lama g nak dok kat ukm ni..ok2..merapu banyak lak..nak citer nak balik je pun..dah masuk fasal citer Danau Golf..


K la..nak merehatkan badan yang lenguh2 nih..huhuhu..WAllahu A'lam..

6 comments:

~0~ said...

dok kolej mana dik??keris mas ke??

Good Luck...

Farhah Zaidah said...

-~0~-
haah abg snior..frhah dok kat situ.. =)

SejarahCintaMastura said...

akak balik kampung ke? wahh.. mesti best.. :-)

~0~ said...

bukan burhan...2tahun dok dato' onn..
pastu berkelana kat ss15 dan ss4...hahhahah

Farhah Zaidah said...

-~0~-
owh..yeke..hehe...

Budak Malu818 said...

salam..
mcm nk pindah umah jer?