Nov 7, 2009

♥ Tag Dari Sarah-Lipstick Apa Aku Pakai- ♥

Salam Alaik..Tadi ada gi baca entry sarah..
lepas tu baru perasan kat entry tu ada dia tag readers dia..
ok..rasa cam nak wat tag ni..
julung-julung kalinya farhah ni nak wat entry jenis2 ni ye...
aku malu sikit bab nak wat entry jenis solek menyolek ni...
MyEm0.Com
tapi ni just lipstick je pun...
dia just tanya pakai lipstick apa kan..
Ok..farhah tak suka sangat pakai lipstick2 ni..
rasa cam tebal je bibir...
dah la dagu pun tebal dah..huhuhuhu..




Ni la yang farhah pakai..Avon Simply Pretty..ianya boleh digunakan untuk lip and cheek..jenis cecair..pink blush..rasa rose..so farhah pakai tak rasa melekit..lepas sapu sikit ianya kering..Sarah suruh letakkan gambar sekali..gambar ape eh...gmbr lipstick ke gambar orang pakai lipstick...

K..WAllahu A'lam..



16 comments:

imHepPie said...

suka lipstil avon..tpi org ckp x elok sgt...

nk beli yg mhl x mampu den

Farhah Zaidah said...

-imHepPie-
eh..yeke...nape x elok ye...frhah pun x mmpu nk pkai yg mhal2..

violetless said...

cik farhah!!tolong belikan kat sy ni...bleh?macam best je sbb leh jadik blusher skali..

boleh dak??kalo leh nak je bank in kan..

Farhah Zaidah said...

-violetless-
biar betul cik violet ni..nak ke..?

sukiminna said...

gambar letak kat cheek xde..hehe

Farhah Zaidah said...

-sukiminna-
huhu..malu i nak letak kat cheek..kang terlebih blush lak..

ziha said...

best eh..tak pernah try lagi..

Farhah Zaidah said...

-ziha-
try la ziha..bg frhah best la..org len x tau la..

SejarahCintaMastura said...

haha.. ksian kat sy sbb tak ade lipstick... uuwaaa... ;-0

Farhah Zaidah said...

-SejarahCintaMastura-
emmm..x per2..bsar nnti bli k..hehe

ajie said...

tak pernah pakai lipstik... huhuhu

~0~ said...

erkkk...aku budak bawah umur xmain lipstik2..hahahha

-atiQah- said...

tqah bkn stakat suka lipstik, tp semua brgan avon tqah suka..hehe..

terutama, perfume..dulu tiap2 bulan kumpul perfume avon..hehe.. :-D

Farhah Zaidah said...

-Ajie-
Emm..jap frhah konpius jntina ni.....

-~0~-
owh..kmu x pyh pkai...x sesuai..huhu..

-atiQah-
Farhah pun suka brg2 Avon...frhah suka perfume far away 2..hehe.

HaSue said...

comel jek dak farhah nih.. ^__^

Farhah Zaidah said...

-HaSue-
eh..biasa je sy ni kak..comot ja..hehe