Nov 10, 2009

ღ Thanks coz Tegur Saya ღ



Salam Alaik...seperti tajuk pada entry..farhah nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada saudari yang menegur..saudari la kot..coz nickname macam nama umi saya...farhah dah delete pict farhah yang saudari maksudkan...Ye..farhah tau tak elok seorang perempuan letakkan gambarnya kat mana2 ruangan di internet ni..terutama gambar-gambar yang close up macam tu..'kerana dirimu sangat berharga'..dan farhah pernah terbaca fasal artikel gambar muslimah...di sini.. tapi diri ni selalu alpa..thanks coz sedarkan diri yang alpa ni..InsyaAllah lepas ni farhah just akan letak pict selain gambar sendiri..Tersentap gak la bila baca teguran saudari tadi...Rasa camna ntah..tapi bila difikir-fikirkan betul gak cakap saudari..may b gak saudari kenal farhah kot..sebab pada teguran saudari ada tertulis 'ngaji mana dulu?' ayat macam ni nampak gaya nya may b orang utara gak..may b yang kenal farhah gak kan..ape2 pun terima kasih...persoalan kenapa letak pict yang depan kamera dalam blog..jawapannya tak der sebab..so wajarlah saya delete kan..

Teguran macam ni sebenarnya yang farhah takutkan...may b sebab banyak sangat farhah g berblogwalking maka sesapa pun leh jumpa blog farhah ni kan..bila tengok pada jumlah pengunjung yang makin bertmbah..macam2 ada...WAllahu A'lam..thanks...




9 comments:

Shafie said...

bgs ade teguran cmtu..
terutama bila niat dia baik kn :)

kalau niat lain tu tatau r..hihi
mmg pon gmbr kita sgt berharga.
nk letak kna pk dua tiga kali.

in case kalau nk letak jgk pandai2 pilih yg sesuai.tu je kot..hehe (pendapt sy je.. :P )

Farhah Zaidah said...

-shafie-
emm..tol2 bgus..tpi cam ada nda sinis je tgur 2..hukhukhuk...x per2..think +..emm..may b gak kot shafie..

SejarahCintaMastura said...

'kenapa mesti letak gambar depan kamera'? apa gambar tuh? sy tak fahamlah... takkan la tak boleh ltak gmbr kita kat blog kita sendiri?

teguran tu mcm nak menyakitkan ati je.., ahah.., geram sy klu ada org tulis lagu gitu kat cbox sendiri! nak sy cari org tu smpai dapat!

~Firsya~ said...

uishhhh farhah syg...
kila pon ske taruk gamba gak kat ruangan tenet,kikiki...
tp niat kite nak taruk gamba tue ikhlas,dr situlah kwn2x lme kite leh jmpe kite kan...

>>>>>>>>>>>utk akk tue plk,ade cara yg LEBIH BETUL utk tegur org...uissshhh akak oiii,mung ngaji mne dulu???

Farhah Zaidah said...

-SejarahCintaMastura-
huhu...ntah la dik..x tau nk ckp cmne rasa...sdih kot...hukhuk..

-Firsya-
Emm...2 la kiela..slain blog..frenster,tagged,fb..suma letak gmbr gak..huhuhuhu...
x per la..bila ada org tgur 2 may b ada hikmah kot kiela..

sI tEDI said...

masing2 kan farhah.. ada org x kesah. ada org x boleh..


bagi aku kalau setakat gambar sekeping dua tu boleh di terima lagi..

tapi kalau hari2 tepek gambar2 dia berposing sakan.. menyampah gak..

tapi blog masing2.. kita kena harus saling menghormati!! :)

dan farhah ambil langkah positif :)
tahniah!

Farhah Zaidah said...

-si tedi-
emm..2 la..rmbut sama itam ati lain2 kan...frhah pkir kta hdup dgn msyarakat..so kna pkir gak apa yg msyarakat ckp..so ikut je la..

zura@iwan said...

farhah...aku x kesah kamo nk ltk gmbr kamo pon...aku pon suker ltk gmbr akak kt blog...posing2 lg tau..hikss...

tp kdg2 rase la segan jugakk...hehe

lps ni kena la control sker nk ltk gmbr lg..sbb takut gk org x suker kan..

Farhah Zaidah said...

-zur@iwan-
emm..2 la akak..mcam2..