Dec 27, 2009

ღ Wira Perkasa Hitam ღ

Salam Alaik..wira perkasa hitam...pernah dengar tak...? aku tak ingat watak citer ape..Citer P.Ramlee gak kot...tapi tak per..aku nak kenalkan dengan sorang kawan aku kat sini..nama dia wira perkasa hitam..hehe..semalam aku ym ngan dia..dia add aku guna id yang aku tak kenal tapi aku cam leh agak2 jugak la bahawa dia ni semacam dengan seseorang yang aku amat kenali..dan lastly ternyata benar belaka telahan aku..dia lah dayah kawan aku sejak di bangku form 6 dulu sampai ke ukm skang nih...dulu satu bilik ngan aku masa upper 6..suka duka harung bersama time tuh..dok sebilik dengan 2,3 orang budak form 5 yang perangai nakal2...tinggal aku ngan dayah yang bertahan lama sikit time tuh..lagi 2 orang kawan kami awal2 lagi dah pindah bilik..ok berbalik kepada tajuk utama...mula2 aku ingat dia shuhada..coz shuhada suka ym ngan aku pakai dialog-dialog citer P.Ramlee nih..tapi dayah pun ada bakat shuhada gak..aku hampir tertipu..(kalau nak baca dengan penglihatan yang lebih baik sila klik pict ye)





Mula2 dayah jadi manisah(betul ntah nama anak haji bakhil manisah..) anak haji bakhil..
so aku pun layan jadi haji bakhil..haha..

dia tgur aku wat ayat jiwang time tuh..



Nih baru berteka teki sapa dia manisah tadi..
time nih aku dah agak dayah..tapi lepas tuh aku rasa cam shuhada..








pastu time nih baru aku yakin dan pasti wira perkasa hitam adalah dayah..
huhuhu..
coz ym dia ja slalu dok hntr website apa ntah ..
tulis bahasa vietnam tuh..




Bukan dayah nih..ni dayah singapore..
dayah wira perkasa dok malaysia..hehe

Huhuhu..aku tak dak motif membuat entry nih..saja suka suki aku...coz bila aku baca balik ayat-ayat ym dayah nih aku nak tergelak sambil guling2..semacam orang senak perut..huhu..tapi kalau ym shuhada lagi power ayat dia..time aku ym ngan dayah masa nih dah pukul 1 kot..mula-mula mata aku bukan main ngantuk gi..tiba-tiba dia buzz n start ym dengan ayat-ayat sedemikian..hilang terus ngantuk aku...hehehe..ok la tuh jer aku nak mengarut malam nih...k..WAllahu A'lam..





5 comments:

misz_nierah said...

hah..hahahahahahahahahahahaa...lawak giler korang ni chatting. hahaha..smpi nangis2 den ni ha. hahaha.. adoi,x dpt stop gelak lg.. hahahaha

Farhah Zaidah said...

-misz_nierah-
kmi yg ym ni lg la x larat glak..dah la tgh2 mlm..kang org dtg serbu bilik tnya ada masalah apa lak..hahahaha...tuh time bengong2 hilang skit keayuan..hehe..

~0~ said...

memcam ragam...hahhahah

Cik_SejarahCintaMastura said...

hehee..

hahaa... klakaar tuh asal buat ayat2 bolee guling2 nih..? hahaa..
patutlah tak layan kita onlinee.. upenyaa tgh chatting uhhhuuhh... ;DDDD

Farhah Zaidah said...

-~0~-
hehe..besa la tuh...dgn kwn2 yg cmtu kta pun leh menjadi2...

-Cik_SejarahCintaMastura-
hehe...alaa..buzz je dik..x bz akak reply..bz pun reply gak tp lmbt ckit...