Jan 27, 2010

ღ Pilih..Pilihan..Memilih... ღ

Salam Alaik...
Emm.tajuk entry semacam mau pilih something je...kenapa idup mesti ada pilihan? susah nak pilih dan susah nak buat keputusan...sebab susah nak tafsir pilihan hati..tapi terpaksa memilih jugak..Pilih apa nih farhah...dah banyak hari tak update blog...cakap pun dah melalut-lalut semacam orang mabuk..

Nak update blog tapi semacam tidak ada mood sebab tak boleh letak pict..coz tak boleh pindah pict masuk laptop..laptop buat hal..bikin hangin ja..Ok2...kembali kepada pilihan hati...eh2..bukan...esok ada PRK(pilihan raya kampus) la..dan aku tidak tahu esok ada kelas atau tak...sepatutnya kelas pukul 8-9,10-12 tapi ada kawan-kawan cakap ada kelas dan ada yang cakap tak tau...

Sejak penamaan calon rasanya la kan..pakcik2 guard nih selalu wat sekatan jalan...dan semalam... pengalaman disekat oleh pakcik n mak cik guard masa dalam perjalanan pulang dari kelas...sungguh gementar...aku naik motor dengan ina..Alhamdulillah tak kena pape..padahal kad matrik aku ada dalam beg...tak pakai...masa tuh shuhada n nsah dok jauh g dari kami..then ina suh aku mesej shuhada tapi tak sempat r...aku try call nisah tapi tak berjawab..rupa-rupanya diorang dah kena tahan..coz motor shuhada tak der pelekat uni...then tak pkai kad matrik pun diorang nampak r...nasib tak kena pape..pakcik tuh berleter 2,3 das gak r shuhada citer..kalau kena kat makcik guard tak tau la nak cakap..

Esok kena tunaikan kewajipan la nih...malam nih dah berapa kali mesej masuk fon aku fasal suh pilih sapa...n time aku menaip kat sini jugak tadi tetiba bilik aku kena ketuk kuat2 2,3 das..risau gak aku dengar..cam nak lekang je pintu..rupa-rupanya felo aku....huhuhuhu...ingatkan nape..risau gak la..coz hari tu masa meeting blok diorang cakap nak buat spot check...aku ingat btol2 dah...coz akak tuh suh buka pintu bilik luas2....rupa-rupanya fasal pilihan raya esok r...ok...cukup cakap fasal pilih memilih..aku tak berapa gemar sangat...

Emmm...hari ahad ari tuh ada larian 1 malaysia kat uni...aku tak update pun sal tuh sebab tak boleh upload pict..tak best r tak der pict...ok la...setakat tuh je utk malam nih...tetiba rasa nak taip something tak berpekdah pun...ok...WAllahu A'lam..

p/s: miss him........so much..




2 comments:

~0~ said...

blaja kat ne???UM pun undi ari nie kan...

Farhah Zaidah said...

-~0~-
dulu dah gtau...huhuhu...ukm