Mar 2, 2010

ღ Rasa seperti mau lompat..lompat & lompat lagi ღ

Salam Alaik....
Setelah 2,3 ari aku cuba sign in ke blog...dan akhirnya malam nih...saat nih..baru aku dapat menembusinya...Betapa aku rindukan bisikan rindu nih....kerana disini segala kerinduan ku bisikkan......

Yang menghairankan diri ini setiap kali aku cuba sign in ....mesti tak boleh...aku guna mozilla tak boleh....aku guna google chrome pun tak boleh....aku dah semacam putus fius...apabila aku lost contct dengan Bisikan rindu nih....aku dah mati akal..mati kutu..n mati katak...! pabila semua usaha aku sia2..tapi tadi aku rasa nak cuba on9 blog guna laptop kawan aku...dan ternyata usaha aku berjaya....tapi bila cuba sign in guna laptop aku,still tak berubah..aku sudah mau nangis.... tapi tiba2 akalku sarankan aku guna IE lak...Alhmdulillah boleh..........mau saja aku lompat dan lompat....

Thank you Allah..coz pertemukan aku dengan BISIKAN RINDU a.k.a Shafa.Aliaa.....Rindu sangat sama kamu...maafkan diri ini kerna akhir2 nih dirimu sering dipersiakan....

Emm...bulan nih mungkin agak sibuk bagi diri ni....semalam aku ada mengikuti program family day persatuan anak negeri yang telah diadakan di PD...tapi kunjungan ku ke PD kali nih tak segembira dulu...sebab berada di bawah arahan....dan terikat dengan masa...aku tak sempat bergambar secara posing maut bersama keindahan pantai....betapa sayangnya saat itu tak mampu ku abadikan dalam gambar...yang ada hanyalah pict2 ketika aktiviti dilakukan.....

Saat ini....diri nih terlalu penat...coz malam nih ada kelas ganti malam....so esok2...aku sambung abadikan kenangan aku disini.....







Aku sudah mau tdo...esok jumpa lagi sama kamu ye Shafa.Aliaa...miss u so much.....dan tak lupa juga buat beliau..... Rindu sangat sama kamu......selamat malam semesta alam...moga masih ada sinar mentari untuk aku lihat dibalik jendela kamar ku ini....


1 comments:

~0~ said...

cantik pic tue