Apr 15, 2010

Letih............

Salam Alaik....

Dear Diary.....
Rasa letih sangat 2,3 ari nih...tepu sangat otak...heee...sampai blur bila nak jawab...huhu... Emm...dah 3 paper berjaya diredah...lagi 5 paper....fuh...jauh lagi perjalanan.....yg dah lepas ada yang ok n ada yang tak berapa ok....dah usaha..now doa and tawakkal je la....

Sekarang akal dan fikiran aku tengah berserabut n berselirat dengan OPKIM 2010 lepas exam nih...bukan serabut apa...coz aku bukannla ahli jawatankuasa tertinggi dalam progran tuh...berserabut coz aku ngah frust tak boleh balik lepas abis exam..........huuuuuuuuuuuuuuuuuu.... rindu kat umi n adik-adik....ingatkan sebelum duduk dengan keluarga angkat kat sarawak tuh boleh la jumpa umi dulu ka...nih tak....aku saja tak balik time cuti study week ari tuh...coz aku ingat nak balik time lepas exam....tapi hasrat aku terkubur...........diorang baru gitau je kena ada kat uni 2 hb...kalau diorang gtau sebelum cuti study week ari tuh kan senang...bleh la aku merancang dengan baik....seminggu lak tuh kat sarawak....seminggu lepas exam sebelum g sarawak tak balik...n duduk kat sana seminggu lak 2....sedih....tak bermaya je rasa...lama dah tak jumpa umi....saya just ada seorang umi dekat kampung...nak jumpa umi yang satu tuh....rindu sangat....huhuhu...umi cakap tak payah balik la...pergi balik dah seratus...nanti nak guna duit lagi kat sarawak.....emm...so terpaksa la ak aku akur.....walau berat ati nih...

Emm...lagi satu benda yang bermain dalam kepala aku saat nih...18 hb nih...kena g tempah bilik untuk sem depan...tapi aku tak tahu nak duduk blok mana lagi...blok skang selalu sangat ada masalah air...dah tuh jauh dari blok perempuan yang lain....macam ari nih berlaku lagi masalah tak ada air.....tiap2 waktu solat kena la berjalan cari air kat blok yang jauh2 tuh....emmm... ingat sem depan nak duduk bilik single...tak tau la sempat dapat ke tak.....

Ari sabtu nih ada paper lagi...macam amik subjek kokurikulum je exam ari sabtu.....tak per la nak wat macam mana....Emm..gud luck kepada dia....dia exam minggu depan....tak leh kacau dia r minggu depan...nih yang tak best nih...dia nih kalau study or wat assgmnt memang tak dak chance aku nak kacau....nak fokus katanya...huhu...k la....wasalam.....

0 comments: