Sep 29, 2010

Sape nak hadiah free? =)

Salam Alaik...
Sape nak hadiah free? =)Sekali lagi contest yang telah ditag oleh Riha pula..

Ok....syarat-syarat pertandingan adalah seperti berikut :

1. Buat entry "Sape nak hadiah free? =)" and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog.
http://www.nadiafarahida.blogspot.com/
-done-

2. Dan jangan lupe, letakkan gambar ni sekali kat side bar blog korang dan link kan terus ke entry ni ye. kalau pic besar sangat, korg tlg kecikkan ye.
-done-

3. menjadi follower blog ini.
-done-

4. tag 3 org blogger lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!

Khumaera
anith
izzah
-done-

5. dan last sekali, jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat kotak komen entry "Sape nk hadiah free? =)" ni ye.
-done-

Tarikh tutup:
1 Oktober 2010
jam 10 a.m


3 comments:

Khumaera Ismail said...

waaa..contest lg? rajin tul.. =)
gudluck ea..

nadia said...

alamak.. jiwa kacau bc entry sy?
maap ye..

izzah said...

huhu..lmbt bukak blog...
tak dpt nk join..