Dec 21, 2010

Salahkah cinta?

Dear Diary..
Cuti sem lepas..hujan kerap sangat,lecah or becak sana sini,so susah la aku nak ambil gambar keliling kampung...jadi bosan-bosan duduk rumah,aku dapat satu kegilaan baru..kegilaan untuk buat kartun lidi macam selalu orang lain buat tuh...masa mula-mula buat tuh tak cantik sangat-sangat...lama-lama aku cantumkan bentuk-bentuk dan huruf untuk jadikan orang lidi nih..aku main cantum-camtum semacam puzzle..baru comel sikit..heee...kat bawah nih antara yang awal-awal aku try test buat...








10 comments:

jijie said...

comel! =)

Farhah Zaidah said...

-jijie- hee...tima kasih...!

Zue Abas said...

cerita cinta2 yg cute ! ..

izzati radhiah said...

suke tgk...:)

h.zulka said...

senang berkunjung ke blog anda..
semoga sukses selalu..
Butuh tulisan-tulisan seputar peternakan,
silahkan kunjungi
REPOSITORY UNAND

Farhah Zaidah said...

-zue Abas- hee...tima kasih... =)

Izzati Radiah- suke tgk izzah suke...heee

za petrelli said...

comel.. slalu lukis kat mane ni

Farhah Zaidah said...

za Petrelli- hee..trimas...slalu lukis kat photoscape je.. =)

MiZi said...

jap... rasa macam pernah tgk jer style entry mcam ni.. tapi xingat katner

Farhah Zaidah said...

-Mizi- emm..haah..ada blogger yg femes buat entry kartun mcm tuh..tpi lukisan dia memang cantik r...xperlu cantum-cantum bentuk n huruf mcm sy buat 2..