Jan 19, 2011

Masa Berlalu


Biar masa berlalu....
namun jangan biarkan cinta dihati pudar dibawa arus masa berlalu...
Masa kita muda-muda....
Harap-harap bila dah tua pun tetap macam muda-muda dulu...

p/s : merasakan masa semakin tidak cukup..terlalu banyak hal perlu dilakukan..maka update dengan kadar penulisan yang pendek....



11 comments:

CahayaCintaIlahi said...

hehe nice la katun tu comel
tp btul tu harap2 ble mase mude
cinta ni mcm ni bia la cinta
mase tue pun cmtu gak tak nak
ar carik gurl len kan huhu

ijatnuar87 said...

heheheh..comel lukisan...tapi bkper gmbr tua tu,yg pompuan tu nmpk cam mata kat ats ek,hehehe

Farhah Zaidah said...

CahayaCintaIlahi- betul tuh awak..biar muda dan tua tetap bersama..setia bersama kan...xnak r dh tua sok len lak jdinya...

ijatnuar87- eh..bukan mata la..tuh kening..huhuhuhuhu....

ijatnuar87 said...

la,kening ker?
skali tgk cam mata plak...& mata titik tu cam idung dier,hehehe

Farhah Zaidah said...

ijatnuar87- kening la...xkan ulat bulu...huhuhu... mata itik mcm idung dia?? aiya....xmau lukis dh la mcm nih..hilang esteem kendiri...huhuhu

ijatnuar87 said...

ok,sori yek...jgn la gini..ader bakat nih..abaikan aper yg sy ckp,lukisan awk mmg bagus...siyes nih...

Farhah Zaidah said...

ijatnuar87- heee..yela tuh..=) nsib dtg pujuk balik..kehkehkeh.. bru meningkat skit motivasi..hee

si para para said...

gamabr kartun tu sangat chumel..like2

ijatnuar87 said...

ahaks...beyeh2...truskan usaha anda...heheheh

ain revival said...

waaa..comeyynyer...
sweet ny...i like!!hehe

Farhah Zaidah said...

si para para- tima kasih... =)

ijatnuar87- okeh..bereh...=)

ain revival- alaaa..xder button like mcm fb tuh lak kat sini...hee