Jan 2, 2011

Tak gembira & tak sedih pun....So ada masa perlu nangis dan ketawa..

Ada masa kita perlu ketawa dan menangis...

Hati aku di dalam nih tak berapa seronok..mood nak menangis pun mencurah-curah di sanubariku...kalau nak menangis tujuh tempayan pun boleh..boleh buat hantaran macam lagenda puteri gunung ledang...heee.. rasa semacam lonely di ukm....emm..layan la dulu kartun nih...









Dear Diary...(bila ada perkataan nih jer..bleh skip eh..takut tertulis entry berbaur jiwang dan syok sendiri..yang boleh bikin orang lain semacam mahu muntah hijau atas keyboard..okeh...pergi jauh-jauh..)

Dear Diary sekali lagi...kehkehkeh...
Gelak tutup rasa tak gembira...tak gembira..tapi tak la sedih juga..gila khinzir ke apa nih..?emm...emosi tidak stabil mungkin..rasa semacam tidak syiok je bila usia kian menghampiri akhir remaja...kenapa ye..? hidup semacam bohsan dan tidak berkepentingan lagi...mahu mati ke saya...emmm...rasa macam sunyi je hidup...macam tin kosong...

kepada seisi dunia...saya okey saja...2010 saya tanpa tangisan kedukaan lagi...saya tidak lagi dirundung kesedihan mahupun kedukaan dan penyesalan...terima kasih kehidupan..terima kasih en.boypren saya..

1 Januari 2011
Semalam dah masuk tahun baru..selamat tahun baru la ye...lewat sikit cakap semacam tuh..sebab entah tidak rasa seronok pun nak update blog..kalau tak salah saya,saya praktikal sem akhir..so sepatutnya saya abis belajar bulan 4 or 5 2012 tapi oleh kerana praktikal sem akhir maka tahun nih la saya abis belajar kan..heee.. suka..suka..suka sangat...(malas belajar budak nih !! tapi ada hati nak pointer tingkat 4...heee...) so makin bertambah ari.bulan dan tahun..saya harap saya makin dekat dengan dirinya...




gambar di atas cincin pelesu je..rm15 sebentuk..
pergi beli dengan en.boypren..
tapi cincin sekadar cincin...
try test ambil gambar dengan kamera baru..
heeee..
Bila la awak nak bagi kat saya cincin yang ada makna...

semalam kawan saya,ina ajak keluar pergi the mines..tak lupa bersama shuhada dan boypren beliau wan..mines tuh kan tempat saya selalu buat lawatan dengan boypren saya..so memang saya tacing la..rindu dekat boypren saya.. dia sibuk akhir-akhir nih..maka saya kena faham masa dia bukan untuk saya saja..bahkan untuk kerjayanya juga..tapi sudah terbiasa bersama..saya jadi rindu..dan tacing tengok orang lain jadi merpati sejoli...semalam saya cuma joli-joli dengan ina je la...kalau dengan en.boypren opkos la saya tak boleh joli...hahaha..beliau menteri kewangan untuk saya..

Semalam mereka ajak main bowling..tapi saya tak main...sebab saya tak minat...hahaha...cover tak reti main la...saya cuma jadi pemerhati...kemudian tengok cerita damping malam...owh...saya takut nak masuk toilet teringat cerita tuh..padahal bukan keterunan yang ada pendamping pun...heeee...eh..saya tak suka cerita hantu disini..saya tak nak seramkan blog sendiri..heee..

Swan 2 sejoli
OTW nak balik ke jeti mines..heee..saya nampak swan kaler hitam..selalunya saya dengan en.boypren jumpa kaler hitam..kalau en.boypren ada sekali time tuh..dia la yang sibuk nak amik gambar swan tuh..so semalam saya je la sibuk secara sendirinya...


p/s : der..kalau baca nih...wa nak cakap...wa rindu la der....

4 comments:

nur aisya humaira said...

cepat2 ikt laa camni...hehe
terlebih rindu da tu..:)

Farhah Zaidah said...

nur aisya humaira- heee...kte mmg nk ikat cepat2...tpi beliau bru keje..huhu..kan dah terlebih rindu...

Suara Kalbu said...

Farhah,
Pandai awak snap gambar. Cantik.
Cepat-cepat ikat hubungan ya...

Farhah Zaidah said...

Suara Kalbu- hee..Thanks sis.. InsyaAllah..doa-doakanlah untuk sy ye akak...