Feb 15, 2011

Header Untuk Tasha's

Salam Alaik...
Dulu Tasha pernah minta saya buatkan satu header untuk dia..yang simple macam saya punya.. oleh kerana saya agak sibuk..saya janji dengan dia bila free saya buatkan...dan akhirnya saya sudah siapkan untuk dia satu header.. harap dia suka...tadi dah emailkan kat dia header tuh.. dia dah letak kat header blog dia... 


11 comments:

dayah SnoW Heuka said...

seyes meyh comel header ^^

nik rosmawati said...

cantik sgt header yg kamoo buat tu.

Farhah Zaidah said...

dayah Snow Heuka- owh..thanks... =)

nik rosmawati- sy buat yg simple2 saja..tima kasih... =)

Woofer Storm said...

slm...header yg simple tapi cntik,nak gak boleh>>hehee
malu la....
follow sni^^

Farhah Zaidah said...

wasalam...hee..thanks ye...eh..header dia dah lawa la...header sy buat orang lidi je...

Tasha said...

terima kasih banyak2 sudi buat header untuk saya.... dan terima kasih juga sebab melayan demanding saya. rasa terharu sangat2. terima kasih tau....
saya harap satu hari nnti saya boleh balas jasa farhah

Farhah Zaidah said...

Tasha- sama2 kasih tasha..hee.. sy tolong ikhlas je...tuh la 1st time sy buat header untuk orang..so xper je.. =)

anamizu said...

siyes comel mcm tuan yg create nye jugak ^^

cik ana folow ye ^^
newer post : |gelora jiwa|
older post : |maulidurasul|

Farhah Zaidah said...

anamizu- thanks...hee...tuan dia biasa2 je...

tomato said...

sweet lah header tu ! :D

tomato said...

ceq tak pandai pon wat headr camtu..huhu