Jul 28, 2011

Doodle Cik Nurfarah

Dear Istana Cinta..

Saya semacam mengantuk saat melangut depan laptop sekarang nih..mahu update laju-laju sebab nak pergi mandi hilangkan ngantuk...owh kali nih saya mahu tunjuk doodle yang saya buatkan untuk pelanggan doodle saya Cik Nurfarah. tak sabar nak tengok dia buat header dia...

over lak letak watermark..sebab takut kena kidnap doodle..hee..


Cik Nurfarah nih ada menerima tempahan..kalau kamu-kamu nak tempah header dan template boleh singgah blog dia.. design-design dia pun ohsem...Harga pun berpatutan okeh..! Jom terjah blog dia...! 

Okeh, entry tamat..mahu pergi mandi dan jumpa tuhan sekejap..kemudian sambung siapkan tempahan yang lain dan hadiah header free tempoh ari... =)  boleh bersurai...

22 comments:

Etong said...

doodle kamu besst!

♥Cik Nurfarah♥ said...

thank you..doodle awak sangat comel :)

Ummi said...

nice....

Wanie said...

huhuhu..watermark dasyat gile tu..
yang ni tak buatkan header seklai ye..

Tengku Puteri said...

Etong-tima kasih awk...=)

Tengku Puteri said...

cik Nurfarah- sama-sama awk...=) n tima kasih byk2...=)

Tengku Puteri said...

Ummi- tima kasih ummi

Tengku Puteri said...

wanie- yg nih farah tempah doodle saja...dia dh terror bab header...=)

Mrs. Farhan said...

Sangat comel la tuan puteri. geram sy tgk.

sifu im said...

header aku lagi coolll..haha

Tengku Puteri said...

Mrs.Farhan- hee..sy pun geram...rasa mcm nk tepek kat blog sndiri jugak...heeee...

Tengku Puteri said...

sifu im- oklah fine..header lu memang cool...heeee..

nurdani said...

comel...comel! hehe

Puan Kutu said...

wah takut kidnap..siap watermark bagai.keke..

N A N I said...

comelnya! :)

laptop tu pun best je..hehe
watrmak tu mmg byk.. haha. tak dptlah siapa nak curi2.. hehe :p

♥Cik Nurfarah♥ said...

chopp cik tengku puteri hehehe..

kita nak tanya benda yang tak berkaitan ni..

bdk2 ukm balik kolej bila??

kolej start bukak bila yer??

merahitujambu said...

COMELNYAA..RAMAI DH PANDAI BUAT..SY MASIH X PANDAI..UHUK

DoodleLicious said...

ahhhh comellllllllllll

menggodaaaaaa..haish, nak 1 boleh?

hihi

Cik Rose Cute said...

comel....pegang laptop lagi...

Cik Rose Cute said...

follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Suhaili Sarif said...

apa ya blog nurfarah
nk tgk sat..hehe

Tengku Puteri said...

Suhaili Sarif- klik je dkat nama beliau...heee