Jul 8, 2011

Header blog free untuk 10 Orang terpantas


UPDATE : PENYERTAAN TAMMAT!

Dear hulubalang-hulubalang istana cinta!

uih....panjang pulak aku rasa...semacam tajuk esei....eh...silap-silap... bukan aku..tapi saya... saya mahu jadi perempuan berbudi bahasa pula... kanda saya sudah naik berang sebab bertutur dengan 'aku'.. maka saya, dinda yang taat harus lah taat pada setiap kata-katanya...har har har.... saya tukar header sekali lagi.. sebab rasa macam istana sebelum nih kecik sangat...dan tertinggal satu karakter penting dalam hidup saya... har har har...



header sebelum ini.. jenis doodle..


Nih yang sekarang... doodle jugak
cuba teka apa karakter baru tuh.... har har har..







Header Free untuk 10 Orang terpantas
Baiklah...setelah dipikir-pikir...hulubalang semakin bertambah... maka dengan ini saya mahu buat amal jariah la...sedekah... sape nak header free angkat laptop! baiklah tak payah berlakon saya tak nampak...tak ada gelob jampi dekat sini mahu tengok... tak perlu menganga...tutup mulut... Jangan menjerit sampai habis voltan dulu...Baiklah mari makan kerepek sambil tengok syarat-syaratnya... free mesti ada syarat... biasalah saya kan diktator... har har har.... TAPI.... harus diingat hanya untuk 10 orang terpantas..


Syarat-syarat :

1. Mestilah followers @ hulubalang istana cinta nih la yer...

2. Buat satu entry tentang header free ni.. 
masukkan sekali banner di atas...dan linkkan ke istana..

3. Dalam entry tersebut sertakan :

a. URL blog

b. Tajuk bagi blog

c. tagline blog kalau ada...

d. konsep header yang diingini. contoh :
-tema orang lidi...
-doodle dodol. macam header saya ke... 
(yang nih saya boleh lukis seekor je doodle okeh..)
-nak letak pict sendiri, 
-ada kerawang, munga-munga...
-etc...

e. Saiz header.. contoh : 800 x 400

f. Kombinasi warna pada header..

4. Tinggalkan link entry anda di entry ini... nanti saya terjah...

5. UPDATE 3:59 8/7/2011- sertakan EMAIL kamu sekali okeh..!
Emailkan gambar kalau nak masuk gambar atau yang sama waktu dengannya 
dalam header ke email saya... 
farhah_zaidah@yahoo.com

Tarikh Tutup :
Bila dah cukup 10 orang yang terpantas...

* contoh header orang lidi boleh tengok sini..

Saya cuma mampu buat header ala kadar lebih kurang saya sajalah.. kalau nak yang debom jangan beri harapan pada saya..saya tak nak lah bom-bom.. nanti mati katak.... dan beri saya waktu untuk bekerja keras okeh...! jangan tujal kepala saya kalau saya buat lambat.....saya cuma buka untuk 10 orang sebab saya nih kan semacam sinonim dengan pemalas..maka tidak boleh buka secara ramai-ramai.. nanti mati buat header..har har har.... Baiklah entry tamat..! boleh mula buat entry... 





29 comments:

farah dyana said...

http://farahberboloqboloqs.blogspot.com/2011/07/header-free-dari-istana-cinta.html

PEMAISURI2! cayew join..pantas x?hehe..thanx =))

Ummi said...

tak habis baca lagi entry tapi macam nak !!!

Ummi said...

http://umminabilaradzi.blogspot.com/2011/07/header-blog-free-untuk-10-orang.html

nurdani said...

comelnya..............geram tengok. nak juga header free

nurdani said...

siap!

http://nurdaniub.blogspot.com/2011/07/header-free-untuk-10-orang-terpantas.html

~syue syada~ said...

DONE !

http://syuesyada.blogspot.com/2011/07/header-blog-free-untuk-10-orang.html

Wanie said...

nakkkkk..
tapi kan sempat ke nak buat entry ni..huhu

Wanie said...

dengan pantas sy buat..haha

http://firdanilovestory.blogspot.com/2011/07/header-blog-free-untuk-10-orang.html

kotak bulat said...

wah~ best la leh dpt header free.. :)

kaseh suchi said...

nak2

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/07/header-blog-free-untuk-10-orang.html

kaseh suchi said...

nak2

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/07/header-blog-free-untuk-10-orang.html

ainthegorgeous said...

http://cikaintaufik.blogspot.com/2011/07/header-free-untuk-10-orang-terpantas.html

sempat tak.. hehe. nak jugak. tak kire.

Tengku Puteri said...

Lagi 3 orang..! sekarang dh 7... =)

Liya Laa said...

Kejap. saya otw :)

anis aneesa said...
This comment has been removed by the author.
anis aneesa said...

dah..!!

http://anis-aneesa.blogspot.com/2011/07/header-free-untuk-10-orang-terpantas.html


hope dpt la header free...^^

Liya Laa said...

Awak, im done. Thank you..

http://liyachentaungu.blogspot.com/2011/07/header-free-untuk-10-orang-terpantas.html

syira said...

syira join.

http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/07/assalamualaikum-cepat-cepat-syira-nak.html

thanks.

♥saNg puTeRi♥ said...

join gak..
sempat ke??
http://armalchentaputera.blogspot.com/2011/07/header-blog-free-untuk-10-orang.html

SyUhAdA said...

nak jgk..
tp dah trlmbt..huhu~

Miss Aleyn said...

nak jgk . .
tp smpat lg ke ???
http://diariesaleynmira.blogspot.com

AZTIQAH said...

eceh tengku puteri ad header bru lg
ehhe

myhatiku said...

myhatiku nk join..sempat lagi tak?:(
hehe

♥saNg puTeRi♥ said...

hehe..
tq coz bgi sy ikut..

Liya Laa said...

Alhamdulillah. Thnks terpilih.

Saya tak kisah. Kalau tak dapat buat doodle lelaki,its ok. Buat mana yang mampu. Org bg free, saya kene bersyukur :)

Hehe.. cant wait dear :)

Tengku Puteri said...

Myhatiku- ala dear...dh abis waktu...hee next time mayb okeh... =)

Tengku Puteri said...

sang puteri- okeh sama-sama... =)

Tengku Puteri said...

Liya Laa- InsyaAllah saya cuba dulu okeh... pantang menyerah sebelum kalah...! heeee.... okeh dear...i lgi cant wait... =))

waiting outside the lines said...

Huwaaaaa..nk nangis tk dpt header free..Eeee.Geramnye..