Jul 10, 2011

Header Doodle Nurdani

Bismillahirrahmanirrahim....

Err...mulakan dengan lafaz bismillah..sebab semacam nerves nak bagi Dani tengok header dia yang dah saya siapkan nih...Tak tahu la dia akan menjerit habis voltan sebab suka atau tak berapa suka... har har har... Yang lain-lain datang tengok jangan menganga atau buat muka tiada emosi pula...sebab doodle saya kualiti rendah...huhuhuhu saya tahu la saya masih baru di bidang doodle..tapi saya dah cuba sehabis baik untuk pemenang-pemenang segmen header free saya... Baiklah tak sanggup membuang masa yang semakin sedikit.. broadband saya lembab tiada tahap tahu..? hangin!




Dalam entry Dani tempoh ari: 

1. dia minta header doodle...  
2. nak doodle
3. rumah dan 
4.taman... 

so saya buat 2 sebab saya dilema, nak letak dalam ke luar doodle dani tuh...
yang nih 1st header saya buatkan daripada 10 orang yang menang... 
yang lain-lain nanti harap-harap tidak dilema la...


nih yang 1st


nih yang 2nd

Kalau tak berapa jelas boleh klik kanan, tapi bukan COPY
Dani je boleh copy sebab ini untuk dia..
klik kanan dan pilih open in new tab.
So, ini saja yang saya mampu... dani try la yang mana sesuai eh..
segala kekurangan saya minta maaf okeh... 

Kepada yang lalu lalang disini dan baca entry ini, Saya perkenalkan blogger Nurdani... Pemilik blog younique NURDANI , eh skema pula saya kan..semacam berucap di pentas-pentas..har har har... okeh, kembali ke isi utama.. dani nih pandai tau bab-bab design, kalau kamu semua punya impian setinggi gunung untuk melihat design bilik yang cun melecun boleh ke blog Dani...dan mungkin boleh request dia design kan blog kamu.. ohsem tau...

Saya ingat nak buka tempahan doodle..nak kumpul duit nak kawin...har har har...sape berminat boleh lah hantar utusan ke email saya okeh.. Harga promosi RM5 untuk 1 doodle + 1 item tambahan.. bayaran bank in/ transfer.. sebarang pertanyaan boleh tanya saya... Promosi sampai 30 hb 7.. Sempena ulang tahun kelahiran saya... har har har... tapi kalau tidak berminat atau kurang percaya janganlah main-main..nanti saya radang hati terus pergi bertapa belajar ilmu kaler hitam... har har har...tapi kalau nak doodle super saiya punya jenguk belog cap ayam...atau belog mel Amelina

Okeh entry sudah mahu tamat... istana cinta sudah muak ditaip-taip... next target header WANIE . Siap sedia wanie untuk ditepek gambar saya...har har har...

p/s : yang nak buat header ada gambar jangan lupa email gambar ye...

25 comments:

anis aneesa said...

wahhh..chumill..x sabar nk tgk header sy plak...=)

Wanie said...

wahhhh dah siap yg dani punye..
cun la..nampak yang second lagi comel..:)

rase nak makan je ''dodol' kamu ni..keke

err, nak tempek gambar tuan puteri ye..baling dodol kang baru tau..:P

Tengku Puteri said...

anis aneesa- hee...sabar2 okeh..dah draft dalam buku... =)

Tengku Puteri said...

wanie- hahahaha..baling la..sy nganga mulut siap2 leh telan terus...hahaha

SyUhAdA said...

wah..comelnye..
bleh buka bisnes doodle dah nie..hehe

Mrs. Farhan said...

Aaaaa, comelnye. Jeles uh!! =(

http://sayasibudakopto.blogspot.com/

d_LA said...

comeynye...dah lama x msk cni xtaw ada bakat melukis doodle dgn begitu comel skali..

Puan Kutu said...

comel2..rm5 ekk..macam menarik jer offer tu.nti difikirin.haha..

hyz said...

no 2 cantik...

ain najwa said...

comelnye:)

nurdani said...

Tidaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!! kenapa comel sangat ni!!!!!!! tadi internet gila babeng lambat, baru sempat loading kua kepala doodle pun saya dah jerit tau.hahahahaha.
puas hati. tak sia2 buat entri sepantas kilat. thanks! muah2!

nanakimie said...

tomey nya..nana suka no 1,hehe.....

Tengku Puteri said...

Syuhada- heee..itulah hasrat di hati..entah berjaya entah tidak..har har har..tima kasih sudi dtg komen..blom sempat terjah blog syuhada..nanti ye..

Tengku Puteri said...

Mrs.Farhan- alaa..mrs.farhan kan dh dpt header dr dani..x mau cedey2...heee

Tengku Puteri said...

d_LA- sis, ala kadar je sy punya dodol nih...heee..masih belajar dan belajar...

Tengku Puteri said...

Puan Kutu- alah..kira jadi la pn.kutu..tak radang hati punya...heee..

Tengku Puteri said...

hyz- heee..tima kasih bgi pndangan.. sy lak suka no 1..hee

Tengku Puteri said...

ain najwa- tima kasih ain...

Tengku Puteri said...

Nurdani- kuss semangat ingat jerit ketidakpuasan hati tadi...har har har... okeh... sama-sama...yg edit tuh nanti sy edit semula ye...

Tengku Puteri said...

nanakimie- kita serupa..! heee

dak eina said...

comelnya... nk satu T___T

~syue syada~ said...

hai.. saya dah email gambar .. :)

MerLe said...

cOmey la~~~~ rs cam nk jugak je.......

caliph shuriken said...

nice..
so creative ^^

❤adek kecik❤ said...

sye xnak ade gbr..
xpe kn??