Aug 11, 2011

Doodle trade 5


Dear Nanad & Istana Cinta

Ini entry doodle trade dengan nanad pula..doodle saya tidak mempunyai tahap kecomelan yang sampai tiada tahap. saya tidak bercitarasa tinggi ala bintang.Maka saya harap nanad suka dengan doodle ini. terimalah doodle saya ini.


Eh..silap pula..doodle nih wajah dia tiada emosi sebab tak buat baju..heee

Hah..yang nih baru betul.. doodle trade untuk nanad. dengan harapan kamu suka ye..
rasa macam ganas pula doodle nih..baju dah ayu..
tapi ntah nampak macam badan sangat sasa...huhuhu..
Tak sabar nak doodle nanad yang super cute itu! hee

Rasa semacam perlu berhenti trade doodle sebab banyak kerjaan doodle yang saya belum siapkan..
sudah mahu kerinting jari..sebab saya tak reti guna mouse.
dan rasa semacam
bengkok tulang belakang..

Student-student photoscape saya, (kamu semua mesti radang hati dengan saya, sejak bila jadi cikgu nih?) nak belajar lagi tak buat items lain dengan photoscape? maybe pasu, bangku, bunga... =)
nanti cikgu pendidikan seni nih free sikit dia masuk kelas eh..heeee...saya bukan cikgu..Ustazah.. =)

Next entry maybe nak masukkan doodle-doodle photoscape yang telah dibuat oleh followers..
boleh pakat-pakat terjah..
tukar-tukar kekreatifan.

Baiklah, entry tamat harus pergi mandi...
nanti bonda bising, asyik kacau dodol saja dah tak reti masuk dapur..harharhar...




18 comments:

nanad said...

CANTIK! SUKA! SUKA! SUKA! :D hoyeah!~ trimas tengku puteri yg baik hati.. pandainya lukis tali kasut dia.. ;D

Tengku Puteri said...

nanad- yang pasti nanad punya mesti lagi cantik! tak sabar auw...hee

yayath said...

wahhh...sangat comelll la CIKGU..heeee:)

sangat admire kat doodledoodle cikgu la..sangat cantik..btw, sudi x cikgu trade doodle dengay yat??hehehe

tapi yath still masih baru belajar buat lagikkk:)mata pun pinjam mata cikgu..muahahah..

p/s: cikgu ke ustazah ye~~~heee.ye..yath nak belajar buat mendemende laen guna photoscape:]

IFA Athirah said...

comel gilak doodle awk!!!siye sni puji.. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

fieha said...

bestnye nnti de tuto untuk lukis item len..nak blaja.. :)

merahitujambu said...

ok sy cemburu..sgt comel..hehehe...tula..masa wt drawing td asyik trigt hutang2 dodol..eh..doodle je...sabtu baru ada masa tp itu pon kene keje..huk.huk..

Wanie said...

awk awk awk..nanti kite nak trade dengan awk jugak boleh? hihihi

Tengku Puteri said...

yayath- doodle cikgu sudah blushing la sbb ada org admire dia..heee..
boleh je nak trade sebelum cikgu tutup trade doodle..hee... dh siap gtau cikgu ye! heee.. eh...ustazah..hee.. coming soon kta masuk klas pendidikan seni tau...hee

Tengku Puteri said...

IFA Athirah- tima kasih awk.. =)

Tengku Puteri said...

fieha- nantikan kemunculannya...heee..

Tengku Puteri said...

merahitujambu- 2 la fasal, dh sebok dengan kerja lain..harus berhenti berhutang nih... =) hee

Tengku Puteri said...

wanie- awak..awak..awak...nk trade cepat2 auw...kiter dh nak tutup doodle trade tkut terbalik belanga dodol sebab byk sgt...huhuhu

My Name is Mar said...

sana sini doodle-_-"

Tengku Puteri said...

My Name is Mar- haah...betol2...bohsan x? heee

Mrs. Farhan said...

Comelnyeeeee. Cikgu, haruslah nak kelas lagi. Nak kelassss. =D

Brilliant Marjan said...

usatazah ajar tak habis cam mne student nak mahir..huhu

~cute2 lah doodle tu..

Tengku Puteri said...

Mrs.Farhan - heee..nk masuk kelas dah nih..tengah buat lesson plan..hee

yayath said...

cikgu~~hye!!

hehehe..yath da siapkan doodle untuk awak:)x comel la tapinye...heeee

http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/08/doodle-trade-cikgu-aka-ustazah-tengku.html