Aug 5, 2011

Doodle Trade bersama Mel Amalina

Dear Mel Amalina & Istana Cinta

Tadi tengok dekat shoutbox ada mesej dari mel...dia cakap doodle dah siap...heeeeee....seronok lagi dan lagi.... senyum sampai ke telinga...saya sangat suka doodle dia..sopan, comel , ayu dan sebagainya...lepas nih boleh buat profile pict kat fb..har har har...meh tengok dekat comel tak comel tak??
 sangat comel kan? heeee..
sukanya baju bunga-bunga romantik macam tuh...heee..
Bagi yang belum mengenali Mel Amalina, jom terjah blog dia..! 
doodle-doodle dia sangat comel!


Baiklah sekarang giliran saya...
ini pula doodle yang saya nak trade dengan Mel..
doodle saya biasa-biasa saja...
belum cantik sampai tiada tahap...

Baiklah tutup kes saya dengan Mel..
ini kes saya dengan CC..
Semalam CC bagitau doodle saya dah siap! heee
sepantas kilat saya terjah blog beliau untuk amik doodle angkat saya yang sangat gojes nih!
heee..
hitam itu menawan...
pergh...pengsan kejap..heee


Yang tidak berkenaan jangan copy ye..
Baiklah, entry tamat..nanti update lagi..=)


18 comments:

normala_ali said...

comelnya sume 2... :)

INTAN said...

comelnyeee..pernah jugak try buat..tapi xmenjadi la..huuuu =(

merahitujambu said...

dua-dua comel..awok pon sama comel.xpe..sy akan buat lepas tu sy pos kt entry ok...insyaALLAH..=)

d'nuraini said...

menarik la...saya suka sgt..sy suka try2 lukis mcm awk buat..

Tengku Puteri said...

normala Ali- comel kan? heee.yg sy je yg kurang comel..muka mcm tiada emosi..

nanad said...

waaaa..comelnyaa comelnyaa :D geram..

cikpepel said...

suke la yg pkai jubah tu..sweet gtu... kena tema ramadhan..

saharinasaharudin said...

comelss sgt :)

Nizam Ijam said...

trend sekarang buat doodle nie..hehe

Tengku Puteri said...

normala ali- hee..comel kan..cuma yg sy tuh je mcm muka tiada emosi...huhu

Tengku Puteri said...

Intan- teruskan mencuba! hee

Tengku Puteri said...

merahitujambu- saya comel ke doodle sy comel? heeee... okeh awk..nanti gtau ye... =)

Tengku Puteri said...

d'nuraini- tima kasih...bagus..teruskan mencuba lama-lama dpt identiti doodle sendiri..hee

Tengku Puteri said...

nanad- doodle nanad pun comel! hee

Tengku Puteri said...

cik pepel- heee..tima kasih..

Tengku Puteri said...

Nizam Ijam- haah dh jdi trend lak..sy antra yg terpengaruh...heee

+Mel Amalina+ said...

hihihi..suka sampai telinga..tq tau, doodle awk pun super duper comel...^_^

DoodleLicious said...

dudel awak pun comel lah...

CC tak perasan dudel CC buat tu, telinga sama warna dgn rambut..haha~~sorryyy~~