Aug 9, 2011

Header Doodle Liya Laa


Dear Istana Cinta

Menaip disini dalam keadaan sakit tengkuk atau tak ada tulang belakang sebab semalam sudah larut pagi baru tido dan bangun di awal pagi lagi untuk sahur dan saat ini belum tido semula untuk kaber time tak tido semalam. Sebabnya menyiapkan tanggungjawab ini... Yang belum selesai...huuuu.. Maafkan hamba wahai tuan hamba yang masih belum mendapat hadiah header tempoh hari.

Header Doodle Liya Laa

Dear Liya Laa,
saya semacam mengambil masa dengan banyak sekali untuk siapkan army ini.. kesian awak mungkin ternanti-nanti umpama menanti buah gugur.. Sekali lagi maap dipohon. Saya hentam kromo saja buat army ini, diharap cik Liya Laa suka hendaknya. Baiklah, terimalah header doodle ini dengan berlapang dada ye.. jangan keluh kesah yang tiada penyudah.



Inilah header untuk Cik Liya Laa. 
Cik Liya Laa nak header ada warna ungu dan oren dan kaler-kaler yang sepatutnya la..
so saya buat cik Liya Laa duduk atas pasu besar. dan warna yang diminta ada.
Kepada pembaca yang ingin komen, sila beri kata-kata penuh sakti.
jangan bagi kata-kata penuh puaka. nanti blog ini jadi berpuaka..harharhar.

Ini pula Liya Laa punya doodle,
dengan harapan awak suka ye..
saya tak tau rupa paras En.Army Liya Laa macam mana, 
makanya saya hentam kromo sekali lagi.

Jom singgah blog Liya Laa..Mungkin ada tips yang berguna... =)
boleh follow sekali tambah rakan taulan.

Haish....pusing kepala, ada lagi 3 header yang tak siap...
sangat sebok pula ...huhu...cuba untuk siapkan sebelum pertengahan ramadhan.
Baiklah, entry tamat, boleh bersurai...jumpa lagi..







30 comments:

Cik Kamoo said...

comel2...nk ode gak leee..hehhehe

merahitujambu said...

wah..bang askar...comel jee

J.Syazwana said...

nice one !
:)

Mrs. Farhan said...

wahhhhh, nape comel sgt niiiiiii.

anis aneesa said...

ngeee..comeynyeee..siyes..!yg tang tulisan tu nmpak lg comey sbb kaler oren..nmpak ceria jerp..wahh...

sifu im said...

doodle yg askar tu segak haha

farah hanim said...

wahhh
comelnyeeeeeeeeee ^_^

DoodleLicious said...

jambu pulak askar tu sebab pegang belon..hihi jgn mareee

overall chomel..

Aku DaN SeSuAtU said...

cntikk laa

Salmiza S. said...

chumel sangattt ! jeles nye ~ :)

nanad said...

baju askar :D sangat cantik!

farah wahida said...

comelnya...nak doodle blh

Tengku Puteri said...

Cik Kamoo-tima kasih...boleh2..sangat dialu-alukan...heee

Tengku Puteri said...

merahitujambu- comel ke awk abg askar nih...? hee

Tengku Puteri said...

J.Syazwana- 10Q! heee

Tengku Puteri said...

Mrs.Farhan- tima kasih Mrs.Farhan... rsa mcm fail lagi..huhu

Tengku Puteri said...

anis aneesa- pandai Liya Laa minta kaler macam tuh..sy pun rasa kaler tuh comel..heee

Tengku Puteri said...

Sifu Im- hahaha...segak bergaya ye dak...hee

Tengku Puteri said...

farah hanim- tima kasih...hee

Tengku Puteri said...

DoodleLicious- disebalik ketegasannya ada kelembutannya...heee...ceewah... tima kasih... =)

Tengku Puteri said...

aku dan sesuatu- tima kasih... =)

Tengku Puteri said...

Salmiza s.- jangan jeles..boleh tempah! heee

Tengku Puteri said...

nanad- penat akak memikirkan camne nak warnakan baju askar nih...huhuhu

Tengku Puteri said...

farah wahida- boleh, tapi tunggu freebies suatu hari nanti...hee

Puan Kutu said...

abg army kiut..girl duduk atas pasu besar tu good idea..:)

tomatokering :) said...

wahhhh sgt comelll .. mmg trcari org pandai buat header doodle hii comell dear ^^

ReEfHoNeY said...

cmne nk bt doodle yg kte buat tu background dy invisible, bkn putih? hehe.budak baru bljr ni.

Tengku Puteri said...

Puan Kutu- heee..sy x brp pndai buat lelaki berjawatan army lg x pndai sis..huhu

Tengku Puteri said...

tomatokering- thanks dear... =) heee.. anda sudah jumpa..boleh la tempah..heee

Tengku Puteri said...

Reefhoney- tengok tab pendidikan seni dear..=)