Aug 3, 2011

Header Doodle Miss Magenta


Dear Istana Cinta

Header Doodle Miss Magenta

Errr...mulakan entry ini dengan header doodle untuk pemenang contest saya hari tuh...Tak abis buat lagi..hohoho.. saya settlekan header doodle dulu ye..yang header biasa selepas nih... Yang nih header doodle Miss Magenta. dalam entry Miss Magenta ari tuh, miss magenta tak sebutkan secara details doodle apa yang dia nak..so saya hentam kromo sajalah.. cuma miss magenta bagitau dia nak kaler pink, putih, hitam dan merah..err.. ada kot semua kaler tuh...heeee..Minta maaf banyak-banyak ye kalau tak cantik..saya pun dah semacam blur..huhuhu



Miss Magenta nama blog kepada pemilik blog Syira.. Empunya diri comel orangnya... blog miss magenta nih bukan sekadar blog peribadi, malah kadang-kadang miss magenta berkongsi pendapat serta menyelitkan info-info berguna...Jom singgah blog Miss Magenta..tambah kenalan tambah bahan bacaan...klik nama miss magenta untuk ke blog beliau...=)

Eh...tiba-tiba rasa macam skema..semacam menjadi penulis majalah sekolah pula..harharhar...

Kepada Farah dan Syue Syada, header awk berdua saya buatkan setelah settle header doodle dulu ye... tengah blur camne nak design header yang ada gambar... dan kepada Liya Laa, saya tengah berusaha melukis army...masih tidak berapa pandai kaler baju army...sebab celoreng-celoreng...huhuhu

Header Doodle Missepafazwin


Baiklah ini header doodle yang ditempah oleh Missepafazwin.. dalam entry lepas-lepas saya ada bagitau saya tak pandai mendoodle kereta...huhuhu..ini lah tuan header yang tempah header ada kereta...heee..



Jom terjah blog Missepafazwin kalau nak dapat banyak tips! sapa tak singgah rugi...harharhar...

Baiklah entry tamat...boleh bersurai..nanti datang lagi...puasa-puasa macam nih stamina semacam cepat pancit untuk menulis...tiada angan-angan dapat saya curahkan disini..penulisan pun semakin hilang skop...huhuhu



18 comments:

DoodleLicious said...

comel kete.

nasib dah ada rupa mini cooper kali ni..hihi

merahitujambu said...

nk pergi terjah jap..nice doodle..=)

saharinasaharudin said...

comelnyee doodle!nak jugakkkkk :)

merahitujambu said...

buat header sekali..wah..cantik

Tengku Puteri said...

DoodleLicious- hahaha...main hentam kromo..azab gla nk doodle kereta..

Tengku Puteri said...

saharinasaharudin- heeee..nnti rjin sy buat freebies ye...

Tengku Puteri said...

merahitujambu- tuh header hadiah utk pemenang contest saya dulu..yg 1 lg lak sy terima tempahan..heee

Etong said...

hehe comel la kakk :)

Tengku Puteri said...

Etong- doodle etong pun sgt comel la..!

rara pinkmafia said...

canteknya.suke laaa.

syira said...

wah, thanks so much, puteri..
syira terharu jap.. =_='
syira suka mata doodle tuh berserta blusher dia yg buat syira nampak mcm malu2..hihi
chantek sgt..syira suka.
thanks again!
Weeee.. <3

Wanie said...

owh doodle kat bawah ni kamu yg buat rupenye..sangat superb ok..:)

Si Kecik Awyyn Teletubbies ♥ said...

Cutenye doodle awak :)

DoodleLicious said...

Untuk kamu yang comel

http://doodleliciouss.blogspot.com/2011/08/dudel-trade-11.html

N A N I said...

wow..! ada kereta... hehe. lepas ni kalau nak tempah doodle lagi mintak akak buat kereta pulak lah.. hehe

Tengku Puteri said...

Nani- hahaha..jgn nani...akak takut jdi kereta kura-kura...hahaha..

Cik Gee said...

alahai! comel ye puteri buat! suke tgok! comellll!!!

siti nur fadhilah said...

comel...header... nak jugak boleh?
http://bukanblogjiwang.blogspot.com/2012/07/contest-header.html

;)