Aug 14, 2011

Header Doodle Nur Amalina


Dear Istana Cinta

Selamat pagi...Entry ini semacam serius sikit..tiada ketawa guling-guling macam selalu. Jenayah apa yang kalian sudah buat? eh bukan lah...Mood saya semacam hilang, mengantuk dan sebagainya. PERHATIAN kepada Nur Amalina, ini header awak.. jangan terlepas pandang ye. pertama sekali maaf sebab buat awak ternanti-nanti header yang tidak kunjung tiba.. sekarang sudah kunjung tiba. boleh ambil dan guna selama mana awak suka..ada lagi 2 header pemenang yang tak siap..header pemenang utama hari tuh. ingat nak siapkan semua sekali baru publish dalam satu entry tapi sebab dik Amalina mula bertanya fasal header nih. so siapkan yang awak dulu..

Dalam entry Nur Amalina terdahulu cuma dinyatakan nak header simple, tidak diberitahu header doodle atau apa. Mula-mula saya ingat dia nak header biasa tapi tempoh ari dia ada tanya fasal doodle barulah saya faham rupanya nak header doodle. So saya memang buat simple punya..


Diharap Nur Amalina suka dan berpuas hati.
Yang lain-lain boleh terjah blog Nur Amalina, bersuai kenal dan sebagainya.
Baiklah entry tamat.


p/s : saya nih  dari semanja-manja kucing boleh bertukar jadi segarang-garang harimau.


9 comments:

❤nur' amalina❤ said...

tq akak..
hm,, sorie buat akak marah..

❤nur' amalina❤ said...

akak,,sy mnta maaf ssgt..
sye igt,, akak dh lupe..
tue lha sye tnye..

Tengku Puteri said...

nur amlina- u r welcome... xper la..akak xlupa klu akak jnji..cuma kekangan masa sebab tuh lewat skit.. minta maaf jugak sebab lambat ye..

Mrs. Farhan said...

Ustazahhhhh, sangat comel. Serius comelll. Waaaa. Menangis daku melihatnyaaa. =D

Triple thumbs up ustazah. =D

MerLe said...

cantik...

jgn masam2..senyum skit tuan puteri~ smile =)

Puan Kutu said...

hehe kool2...tuan putri jangan murka dan bermuram durja ya..)

Tengku Puteri said...

Mrs.Farhan- kamu janganlah menangis di tepi tempayan...heee..

Tengku Puteri said...

MerLe- tengok pict profile merle terus nak senyum2 sebab comel sgt baby tuh..heee

Tengku Puteri said...

Puan Kutu- hee..beta berwalang hati sedikit saja puan kutu...lepas berbuka pasti beta cool balik...heee