Aug 15, 2011

I.S.T.I.M.E.W.A untuk followers 2


Dear Istana Cinta & hulubalang sekalian

KHAS untuk hulubalang ataupun followers istana cinta sahaja.. Terima kasih bagi yang tidak lenguh jari buka belog istana cinta.. apatah lagi yang selalu komen.. Syukran, tima kasih... =) maka saya untuk kali keduanya membuat entry bertajuk I.S.T.I.M.E.W.A untuk followers Istana Cinta.. Kali nih saya nak bagi freebies menu tab dekat awak-awak semua... sila senyum sampai telinga bagi yang berminat.. yang tidak berminat tidak perlu buat wajah kelat-kelat manis mahupun membuat komen puaka di dalam hati.. saya yang berketurunan siam ini lagi berpuaka.. saya garang tahu? hee.. Baiklah membuang masa itu tidak bagus... 

Kali ini saya sediakan menu tab doodle dalam 5 warna, pink, hijau, turquoise, purple dan hitam. Kalau ada sapa-sapa yang nak request kaler lain boleh tinggalkan di komen.. saya akan siapkan bila ada ruang kosong ye... =) dalam kotak menu tab tuh awak boleh isi sendiri, saya tak tau awak nak isi apa.. home ke.. rumah ku syurgaku ke.. saya tidak tahu... awak edit la sendiri.. untuk kod pun awak buat sendiri ye..upload dekat photobucket ke.. bagi yang tidak tahu cara-cara nak buat menu tab macam kat atas tuh, boleh tanya tutorial dekat pakcik google.. Pict dekat bawah nih saya besarkan supaya awak nampak wajah kelat-kelat manis doodle saya... saiz sebenar kecil saja..






Sila-silalah adik-adik, kakak-kakak ambil ye..dan jangan lupa kalau ambil tinggal la komen..=)an
untuk abang-abang saya belum buat lagi 
sebab rasa macam abang-abang dan adik-adik lelaki kurang minat... =)

Emm..baru perasan semua bertudung, haish...
nanti saya buatkan yang free hair pula ye...



51 comments:

nurdani said...

cantiknya.....nak yang tu tu tu and tu.hehehe

Tengku Puteri said...

nurdani- tak nampak jari dani tunjuk yang mana...hee

tomatokering :) said...

wahhh chomel3 ! ^^
warna oren takde? kekeke ;p

Tengku Puteri said...

tomatokering- cik tomato nak kaler oren ke? nanti sy buatkan ye... =)

Farah :) said...

kakak !! hihi . farah amek warna purple dgn pink eah . :)

fieha said...

comel semua..sy copy ye.. :)

Tengku Puteri said...

Farah- amik la dik nak berapa pun...heee

Tengku Puteri said...

Fieha- tima kasih fieha.. amik la...untuk kamu semua... =)

Mrs. Farhan said...

Ustazahhhh, comel sgt2. Nak k. Tapi belum ada masa nak edit blog lagi. Btw, bookmark page ini dulu oke. Next time dtg lagi untuk amek. =D

Maceh ustazah. =D

cik abbit said...

buad kan boleh tak ?

CIK PARO! said...

comel..
tapi tak reti nak buat semua tu..

Luqeem™ said...

wah cantik..yg laki xde? hehe

ZATIEY said...

comelnye akak! kite amek warne pink ngn ijau eyh..=)

N A N I said...

wah~
ada menu tab... hehe..
untung jd follower akak kita ni ;)

kamipk4 said...

kite amik yg pink:)
tgu doodle plak

mr_right said...

comel lah. kalau yang laki pakai spect mesti comel jugak. hehhe

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/isu-cik-anon-lagi.html

m!sZ zAL!nA said...

nak satu!!!

Tengku Puteri said...

Mrs.Farhan- amik la Mrs.Farhan...nanti mesti ada masa nk edit punya sebab tak tahan digoda oleh menu tab itu...heee

Tengku Puteri said...

cik abbit- emmm..insyaAllah klu rajin..hee

Tengku Puteri said...

cik Paro!- amik la cik Paro! saya dah buatkan...hee

Tengku Puteri said...

Liqeem- nak ke? xder lelaki minta pun...hee.. nnti sy buatkan ye..

Tengku Puteri said...

Zatiey- amik la zati..heee...amik la berapa pun...=) halal..

Tengku Puteri said...

NANI- Nani! lama x nmpak nani.. amik la dik...hee

Tengku Puteri said...

kamipk4- hee..amik la..

Tengku Puteri said...

Mr_Right- kalau pkai spek tuh mknanya Mr_Right la tuh kan..heee

Eza Boom Boom :) said...

Eza ambik doodle kaler purple k...:)..boleh x? makaseh...

CinderLaLa said...

Thanks sis...... Inspirasi nih... nak amik kaler purple eh.. :)

ctie anis said...

yang purple comeyl mcm akak.......
:)

ILA SYAMILA ♥♥ said...

lawanyeeeee. saya nak semua !!! huarghh tamak tamak. :D

Hanie_Dew said...

rajin betul bagi freebies. baik hati la owner blog ni. mesti rakyat jelata senang hati.^.*

farah hanim said...

awww
sgt kiut
bukn senyum smpai ke telinga da
da smpai urat2 sarf dlm otak nie da
hehe :D

aryin73 said...

comelny sume2 2... nk kale coklat blh?? hee ;p

aizzatralala said...

kak, aiza amik satu ye

normala_ali said...

ala nk tp xreti nk letak dlm blog.. hikhik

Puan Kutu said...

terima kasih daun keladi ya..akk ambik!hehe

Brilliant Marjan said...

cantiklah..akk suka yg kelabu tu..

ツTyra ツ said...

saya ambil yaa !

Brilliant Marjan said...

akk tag awk

http://selembutbayupemikirbumi.blogspot.com/2011/08/saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

merahitujambu said...

cantiknyaaaa

aten qylah said...

aten nak amekk ekk.hihi.comelll

nik nur maisarah nik suhaimi said...

nk yg ke3 tue..cumil~

nik nur maisarah nik suhaimi said...

yg 3 cantik~

ice lemon tea said...

baek sungguh awk nie,,comel laa..
comel2..hehe

lau sy amik blh an?tq ^^

Cik Gee said...

comelnya... rambang mataku.... gee curik 1 bleh? heheh!

salwaismail said...

comelnya! :D

mira sahaje said...

mira amek 1 eh . nak wat header . :))

Qynisma said...

hehe tite pom nak jugak! amik yg 2 au! :)

Qynisma said...

hehe tite pom nak jugak! amik yg 2 au! :)

diela yunyun said...

amek ek.tengs

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dila ambik pink ek..cntik!tq;)

mairah cadburry said...

ambil ye?, thanks sis