Aug 19, 2011

Kelahiran doodle baby pertama dari istana cinta


Dear Istana Cinta

Doodle Baby
Rasa semacam sangat sebok akhir-akhir ini... belog picisan ini semakin ditinggalkan.. kurang dari sebulan dari sekarang akan pulang ke pangkuan ukm. maka masa itu semakin mencemburui kita...huhuhu.. eh..ini bukan entry sadis..ini adalah entry ingin menunjukkan baby doodle yang pertama kali di hasilkan oleh istana cinta.. mungkin jugak entry 2 dalam 1 atau 3 dalam 1.. sebabnya tengku puteri kan sangat suka mencampur adukkan entry dia..1st time buat doodle baby, maka boleh la kiranya saya meletakkan tajuk Kelahiran doodle baby pertama dari istana cinta kan? baiklah jom tengok baby nih...hee


Comel tak? soalan minta PJJ (penendang jarak jauh)
baby original memang comel la..
nanti mama dia dah guna header baru saya tunjuk header mama dia yang ada baby, mama baby & papa baby...heee
Tempahan kalian mematangkan doodle-doodle saya..
 terima kasih kerana sudi menempah...=)

Doodle dari Cik Pepel


Beberapa ari yang lalu, saya dapat doodle dari Cik Pepel.. comel sangat! heee...ini bukan doodle trade tapi bila diberi pandailah berbahasa...heee..jom tengok! 



Comel kan? bakat terpendam nih...dulu cik pepel pernah tinggalkan mesej di shoutbox sebelah katanya dia malu nak tunjuk doodle dia..sekali tunjuk ..haaa! jatuh cinta terus saya...
inilah yang dikatakan diam-diam ubi berisi..heee

Cik pepel nih cikgu yang garang tapi comel!
eh...bukan saya yang kata..tapi cik pepel yang tulis dekat profile dia..hee
apa lagi, jom la berguru dengan cik pepel!
Jom terjah blog cik pepel

P/s : hutang doodle dengan yayath...nanti saya lunaskan..heee..dan juga dengan cik purple... sabar ye...akan menyusul tak lama lagi... =)


Baiklah entry tiada skop sudah tamat.. boleh bersurai.. lain kali datang lagi...

15 comments:

Miss Eunice said...

ohmigosh! the baby is soooo cute! >.<

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

comeila doodle baby tu... geram jer nengok! ^-^

Tengku Puteri said...

Miss Eunice- Thanks Miss Eunice..=)

Tengku Puteri said...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™- baby betul lagi cooooooomel...heee

Cik Nisa said...

alalala omey yerr .

Tengku Puteri said...

cik Nisa-hee...kena tngok baby nih yang betul..memang comel..hee

normala_ali said...

comelnya baby nie.. geram2.. :)

fieha said...

comel la baby tu..doodle cik pepel pon comel sgt.. :)

farah hanim said...

hehe
ala kiutnye baby doodle
ase nak geget je
haha^^

aten qylah said...

comeyy nye baby :D

Puan Kutu said...

alolo comelnya baby doodle..:)

Wanie said...

hehe..comel comel..dah matang ye? keep it up eh..:) wanie pun dah buat baby doodle tapi malu nak tayang lagi..kui3..

cikpepel said...

ngeh3.... tengokla sape cikgunye kan...

lepas ni leh la buat tutorial baby lak kan.... :)

merahitujambu said...

doodle rupa baru la..comelnyaaa

yayath said...

hoho...sangat comelll la baby doodle tuh:)