Aug 26, 2011

Koleksi Doodle yang di Tempah dari Istana Cinta


Dear Istana Cinta

Sebenarnya rasa nak kumpul semua doodle yang di tempah dekat blog yang satu lagi..tapi edit blog tak habis-habis lagi...kadang-kadang semacam malas nak mengedit blog yang satu lagi... masih kekeringan idea untuk mengedit mengikut kehendak hati yang satu ini.. Maka saya tumpangkan doodle-doodle ini di sini dulu sebelum siap blog sana..Tajuk entry semacam tajuk nanad pula...hee...pinjam tajuk ye nanad...heee..

Baiklah ini antara koleksi doodle yang ditempah oleh pelanggan Istana Cinta. Yang tidak berkenaan jangan la copy dan edit ye... anda punya kelebihan mengedit maka kelebihan yang ada hasilkan bakat sendiri.. tuhan beri anda bakat cuma perlu digelapgilap. Masuklah kelas pendidikan seni kat menu tab di atas..gilap lah bakat anda 'Semeghelip-ghelipnya' okeh... Amboiii mamu menghelip aih.....heeee


Doodle Couple
Ini doodle kesukaan saya...heee..
Gambar yang dihantar sangat cantik..maka doodle mereka pun cantik..hee
saya rasa  ini lah doodle hero heroin paling cantik pernah saya buat setakat ini..
harharhar...keperasanan yang bisa diberi pelempang...hee...


Doodle Family
Ini doodle Miz Atirah..
Kakak kepada doodle couple di atas tadi..
memandangkan saya tak tahu blog akak yang mana,
saya tak link kan ke blog akak ye...


Doodle Raya
Ini doodle raya Cik Iti & Cik Bubu..
Cik Iti tempah hari tuh katanya untuk buat sampul duit raya..

Doodle Couple
Ini doodle Miera Dodot
boleh singgah blog miera dodot..
untuk tengok header comel Miera..hee


Doodle Wedding
Ini pula doodle wedding Shahirah..
yang nih 1st time buat doodle baju wedding lelaki..
nih pun doodle kesukaan saya sebab 1st time buat doodle kawin...hee

Berminat? Inginkan doodle sendiri? Klik sini

Baiklah entry tamat! jumpa lagi...mungkin dalam kelas pendidikan seni pula..

18 comments:

Dinda Iva said...

Selamat hari Raya......lama xsinggah sinikan..hehehehe...wah seronok tgk kamu dah happy camnieh...

Tengku Puteri said...

Dinda Iva- eh..sis! lama betul x jumpa... selamat hari raya jugak.. haah dh happy..betul ckp sis dulu2...hee

nurdani said...

semuanya cantik-cantik belako

d'nuraini said...

salam..sy selalu ikut blog ini..tlg buat nnt utk sy na..errmm..tp bgtau cr nya utk tempah n bayarannya..

Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir & batin..

Tengku Puteri said...

nurdani- tima kasih dani! =)

Tengku Puteri said...

d'nuraini- wslm d'nuraini..tima kasih sudi ikut blog sy.. boleh...nanti awak emailkan ke sy details doodle yang awk nak...nak attach pict sekali pun boleh... kalau harga bawah rm10 sy terima top up..=)

selamat hari raya Aidilfitri. Maaf zahir batin jugak ye..

d'nuraini said...

0wh..kiranya sy kena top up kan kat awk la??ok2..nnt sy emailkan yer..terima kasih..

saya cello191 said...

comey sangat...^^

mieraS said...

doodle kte ade lah .comey tauk :)

anamizu said...

wahhhh!! semua comel!!
dudel wedding yg last tu lg comel! :)

fieha said...

sume cantik..hehe..boleh temph utk kali ke2 ke?hehe

anna said...

ske la ngn doodle wedding tu...teringin nk satu la...hehehe

Tengku Puteri said...

anna- bleh tempah anna...heee.. ingt nk buat contest utk bgi doodle wedding tpi xtau nk buat contest apa..huhu...

WanitaMustanir said...

Salam Farhah,

eh, saya punya pun ada.. hehe..

Thanks, Farhah..

Tengku Puteri said...

wanitaMustanir- wslm shahira...hee..mestilah ada...ingt nk letak lagi...heee...sma2 shahirah..

yayath said...

alalalala....sume cantik la doodledodol tuh ustazah:)comellll:)

Brilliant Marjan said...

cute!!!

Ckin Kembaq said...

Suka yang pengantin baju biru tu...wewe ^_^