Sep 4, 2011

Contest Junior Doodlyns


Dear Istana Cinta

Lamanya meninggalkan blog bukan? saya telah menjadi manusia pemakan! saya semacam sebok dengan makan..harharhar... makanya mood untuk menaip agak malas..memandangkan Mrs.Farhan sudah tag saya maka haruslah update blog..ada jugak modal untuk update entry...heee...sudah..tak perlu bazirkan waktu yang kian habis..=)




Segala syarat pertandingan boleh belek-belek dekat blog De Doodlez
Saya sudah menurut perintah segalanya..
Ramai yang berwibawa yang join..memang menggentarkan jiwa saya..

Inilah doodle yang ingin saya pertaruhkan..


Lukisan bebas..
Memandangkan harus pulang ke kampus tidak lama lagi..
wajah doodle juga jadi masam-masam manis, kelat-kelat manis macam saya..huhuhu..
sebab hati kat dalam semacam sedih..
Macam nak patah tulang tengkuk mendoodle..
Kadang-kadang seni itu berbicara bukan?


Syarat last, kena tag orang lain pulak..maka mereka yang saya pilih :

 1. Cello191
 2. Yayath

Dear, 11 Sept tamat..
Yang lain2 jom join jugak!

Entry tamat! jumpa lagi..

p/s : ada yang rindu doodle saya tak? yang saya tau merahitujambu saja sebab beliau telah meluahkan isi hati di shoutbox saya..hee.. terharu jap..


11 comments:

NugRuL SakuRa said...

windu gk....!!! he2

Tengku Puteri said...

NugRul Sakura- Tima kasih Nugrul!!! hee.. nnti sy update doodle byk2..haha.

cik Dil said...

dil pun rinduuu..^^

Tengku Puteri said...

cik dil- akak pun rindu doodle dil jugak! hee

Puan Kutu said...

rindu gak la..hehe.buat2 busy dgn raya,tp bila dh lama tak update jadi malas nk berblog plak.sgt terpapar kesungguhan muka sedih doodle tuan puteri tu..kehkeh

merahitujambu said...

rindu nk tgk lukisan awok tu tau.hee...malu pulak..=p

Tengku Puteri said...

Puan Kutu- heee..sy pun rindu dkat puan kutu..heee...betul2..mood mcm dh ke laut ka ke langit pun x tau..jadi segan nak update...doodle sy tuh dh tahap nak meleleh ayaq mata..huhu

Tengku Puteri said...

merahitujambu- heee..awok..sy lagi malu...heeeee..

yayath said...

hee...sangat comel la cikgu:)yath pun da rindu dgn doodle cikgu..thanks tag.nih yang bersemangat nak berdoodle ni~~hoho

anamizu said...

terserlah kesedihan di wajah tengku puteri itu..cik ana turut merasa tempiasnye disini..uwawawa :(

Brilliant Marjan said...

cantik..