Sep 14, 2011

Doodle Couple Mama Gee


You are my day..
you are my night..
the breath that gives me life...




tiba-tiba..
ada love quote di situ...heee..
Doodle di atas adalah doodle yang ditempah oleh mama gee..
saya cuma membuat mengikut arahan..semuanya adalah idea mama gee sendiri..comel kan..
melting kejap....hee
jom singgah blog mama gee!

Berminat? Inginkan doodle anda sendiri? klik sini



Tajuk lain - Tenggelam Timbul

Saya timbul semula di arena blog setelah beberapa ari tenggelam..ari nih timbul esok tenggelam balik.. untung sabut timbul untung batu tenggelam..aik...tidak ada kena mengena..saja menambah perasa dalam entry..kemudian menimbulkan radang hati orang lain terpaksa membaca entry tengku puteri yang tidak berilmiah tapi panjang berjela-jela umpama fakta dalam buku sejarah.... errrr... hati semacam digaru-garu nak update..menulis entry tidak berilmiah ini adalah satu ketagihan yang merunsingkan orang tua..harharhar...membuat doodle pula semacam satu kepuasan perasaan.. apa yang ada di dada dan kepala tersingkap..satu kepuasan percayalah..

Konflik Perasaan


Beberapa hari di sini sudah konflik perasaan.. perasaan kat dalam nih semacam tak berapa syok...saya jadi kerinduan sama kucing-kucing kesayangan.. dengar suara kucing lain di blok sudah merasakan seperti kucing sendiri yang sedang menagih kasih...haissssh...syahdunya hati...sebab terlalu rindu saya suruh adik on webcam nak tengok kucing..harharhar...minta izin dari umi mahu pulang ke rumah esok, tapi keizinan di tolak mentah-mentah tanpa di masak..haissssssssssssssh...mengeluh lagi sekali...harus berwebcam dengan kucing hari-hari lah macam nih..over bukan ayat nih? sangat lah dramatik saya nih....

Baiklah entry tamat! nantilah update lagi..

13 comments:

merahitujambu said...

ala2...napa nk blk kan baru sampai...comelajee doodle tu...somi mama gee tu minat main gitar kan

MerLe said...

comey dodole~ =D

untung kucing tu ada org rindu..hehe

Tengku Puteri said...

merahitujambu- hukhukhuk..homesick nih awok...huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... eh yeke..yg sy tau dia suka karaoke...hee

Tengku Puteri said...

Merle- untung kucing timbul sebab pndai berenang...heeeee..

Ummi_R❀salici❀us said...

doode puteri smart2 ! insyaallah nanti2 nak order doodle kat puteri lah!

anamizu said...

eeeeeeeeee! comel! geram tengok! hehe

DoodleLicious said...

you are my everything~~~awwww

hihi

yayath said...

seperti biasa~~comelll doodle tuh:)hehehe~~

wahhh...webcame ngan kucing ye??hehe:)

CikNyz said...

comeynyerrr doodle tue...
salam kenal...

Nafisah Ruslan said...

dudel yang sangat comel kat header tu :)

Puan Kutu said...

Rindu betui ya kat kucing.hehe..jadi tak GA yg puteri kata tu?cuba bagi teman syaratnya yg puteri nak.akk nie tolong anjurkan je.klu semua ok akk akan buat GA nie asap.hehe..

mieraS said...

comeyy comey!!!!!!!!

Mama Gee said...

macih2...sgt sukeee... :)