Sep 8, 2011

Header Doodle Tempahan Aisyah Humaira

Dear Istana Cinta

Hai hai hai...=)
Hati semacam girang mahu lompat si katak lompat..tak tahu kenapa..ini suatu kerunsingan juga bagi saya kalau happy tak ketahuan hala...emmm...

Sebelum terlupa..Ada tak Afidatul Ain disini? doodle awk dah siap... cek email tau takut email tuh dah ke belakang dan terus lesap..huhuhu..

sebenarnya ini Sekadar entry ringkas..cuma nak tunjuk header yang di tempah oleh Aisyah Humaira. saya cuma nak tunjuk bukan nak menunjuk...huhu... blog baru untuk update segala tempahan dah buat tapi mood nak update dekat sana semacam tiada atau zero..


Nah, inilah header yang ditempah oleh Aisyah Humaira dari saya...
ini dengan background..Aisyah pilih untuk guna yang tak ada background/transparent.
Aisyah serahkan idea kepada saya so saya hentam kromo saja..
tapi saya semacam perasan comelnya..........heee... 

Jemput singgah blog aisyah ye..

Entry tamat!
sebab ummi saya sudah tanya, 'kaklong nak balut ketupat sebelum semayang ka lepas semayang?'
'tiada pilihan jawapan ceq kat atas...' heee
okey, stop..nak pi balut ketupat palas nih..saya lapaq...hee

p/s : monolog sendirian : 'Kenapa otak saya semacam di landa tsunami bisness nih?? semua data mengenai bisness sahaja..
haissssssh...idea tentang doodle tiba2 mencurah2...'



6 comments:

anamizu said...

sangat comel!
geram je cik ana tengok..hehe

cik kumbang said...

comel dan sgt kreatif....
psstt lawa la gmbar profile kat sidebar tu..dgn sp tu ehem3~ hihi :)

aten qylah said...

comeyyynyeee !

yayath said...

ohhhh...Tengkuputeri yang buat ke??hehe...sangat comelll:)

merahitujambu said...

comelnyaa..pink gitu''

cik putri jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

Puan Kutu said...

bagus!teruskan dengan jiwa bisnesmu.hehe..