Sep 19, 2011

Jom Menyamar


Hai-hai...
Baru tadi cakap sakit kepala..tiba-tiba update entry lagi..
siap ajak main menyamar-menyamar lak..
lupa lak sakit kepala sebab teringat janji ngan CC nak main menyamar-menyamar kan..
sebab takut terlupa lagi, maka terus lah saya lukis samaran saya..




Syarat:
1. Buat entry simple- done
2. Letak tajuk "Jom menyamar"-done
3. Copy ice cream kat atas & masukkan dalam entry korang-done
4. Lukis samaran korang comel-comel-done
5. Submit link kat entry ini-done

Tarikh tutup : 23 September 2011



heeee....penyamaran yang langsung tak berkesan..
kalau iguana tengok kompom dia tepuk amai-amai...hahahahaha...ye dak...
idea asal nak buat benda lain...
tapi teringan dekat buah labu nih...
maka saya bukan menyamar tapi main nyorok-nyorok...
harharhar..
kira halal la CC ye...hee


9 comments:

Faaein Talip Roy said...

aiskem tu comel je..
labu tu pun comel.. ^^,

DoodleLicious said...

Haha, sib baik buah labu comel..

naper tak menyamar jadi buah labu je ^__^. ok sorok pun sorok lah..asalkan menceriakan keadaan.

merahitujambu said...

HEHE..COMELNYAAA///

yayath said...

comel:)

AIEN NOT ALIEN said...

menyamar la kita semua...

comel la labu tu..hihi..

idea semulajadi said...

seram yg comel~~

Mrs. Farhan said...

Ya Allah, menyorok pon dah comel cenggini. Kalau menyamar, x tahu lah nak kata apa. Hehhe. =D

Puan Kutu said...

best je main menyamar nie..tp tak pandai lukis.keke

nurdani said...

betul2 menyamar ni. cantik la farhah... kreatif