Oct 28, 2011

Doodle untuk Pen Biru

Dear Istana Cinta

Takrif Kehidupan

Tak penting, boleh skip... 2,3 hari saya lesap tanpa entry...siang saya ke kuliah, malam nak update blog tapi...time tuh jugak line internet nih buat hal...hujan-hujan lagi dia semacam dengki dengan saya untuk update...slow macam siput... 

saya baru balik kelas nih...kelas yang terbatal sebab LCD buat hal, bilik lain semua penuh..so boleh balik awal... yieeeehaaa...heee..tapi lepas raya haji kena ganti...huhuhuhu.. sedih balik... sedang menaip entry dengan mata yang mengantuk.. Pagi tadi pukul 8-9 pagi kelas, 10-11 pagi jumpa penyelia tesis, 11-12 jumpa lecture untuk subjek pembangunan Insan.. lepas tuh pukul 2.30 gi kelas P&P.. pastu kelas batal balik...heeee.. apa jenis takrif nih....kesimpulan, letih la naik turun bas, naik tangga sampai aras 6.. elok-elok sampai aras 6 lapar + mengantuk... tiap2 hari khamis malam jumaat mesti saya tak boleh tido...huhuhuhu... pelik..

Doodle untuk Pen Biru
Eh..muqadimmah yang sudah menyimpang jauh sesat lagi menyesatkan.. sebenarnya entry ini adalah untuk menghadiahkan pen biru hadiahnya... Pen Biru terimalah seadanya... =)

Rasa macam kecil pulak bila doodle tuh dibuat sekali dengan pen..so, Pen Biru boleh ambil
doodle di bawah sekali :

Hanya untuk Pen Biru

Kepada saudari Pen Biru, yang watermark tuh, nanti ye saya edit... =)
Entry Tamat! 







_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

15 comments:

Faaein Talip Roy said...

wah... cantik!.. suka tengok doodle ni.. ^^,

study art n design ker?

nurdani said...

comel gila.nak beli pen tu.hehe

Tengku Puteri said...

Faaein Talip Roy- tima kasih faaein.. eh..xla..sy stdy pendidikan islam bahasa arab... jauh sgt tuh..hee

Yana Houry said...

cantiknye!!! cantik sangat2...

merahitujambu said...

ala2..comelnyaaa....siap buat kan pen sekali..hehehe

jom jawap soalan cepumas

nurpiska said...

COMEL LA DOODLE TU!

Azzah said...

comey pennya

jemarisuri said...

cantik...yg akak puya camne ekk..

dh emel ke?...hehe

Puan Kutu said...

sekali betul2 pen biru..haha..

untung2..dah la dpt doodle..dpt pen comel lg..:)

erleena said...

wahh nk jugak ouhh hiiii

comeyl gilewwww

Pen Biru said...

wahahahaha..shanteknyee..suke2..nak hambik 2-2 boleh..(tamak nih)..hahahaha tq tengku puteri..tq..

anamizu said...

aaaaaa yg versi pen tu comel gila!





luv,
cik ana

yayath said...

cute sangat la pen tu dan doodle:)hihi

Nur-nba said...

Wah cantiknya... :)

Pen Biru said...

awak..nak bgtau ni..ada page fb curi doodle ni buat hrta dia..pastu guna nama penbiru[dot]com.official sakit plak hati..tu bukn sy tau..ntah hantu raya mna curik..