Oct 19, 2011

Edit blog Sweet Garden Korean


Dear Istana Cinta



Dah siap edit blog Sweet Garden Korean..
Makanya boleh lah kalian menjenguk ke blog Sweet Garden Korean.
Blogshop yang menjual pakaian, beg & accessories...

Nak singgah klik SINI
kemudian boleh lah follow ye kalau berkenan..=)


8 comments:

anamizu said...

eeeeee comelnye!
terjah skrg! :P




luv,
cik ana

merahitujambu said...

wah hijau menyamankan..heee

Puan Kutu said...

jap nak p terjah hasil sentuhan tengku puteri..:)

Puan Kutu said...

oh yer sama2 puteri..tq juga beri peluang akk anjur kontest yg gojes macam tu.len kali bley buat lg.hehe..

1 more,ini sekadar beri pendapat.akk rasa puteri kena guna kaler berbeza untuk link.pasal klu font sama,melilau nak carik perkataan yg ada link..

masa mula2 dtg baca entry puteri dulu pun akk macam tu mencari2 juga,perkataan yg ada link selari dengan perkataan entri lain..

macam entry nie oklah sbb perkataan sini dibesarkan n bold..

syafeika edora said...

sejuk mata memandang :)

Atiqah Wadiah said...

weeehuuu~coomeelll <3

Mr. Doctor said...

Sangat cantik!! Oh, Tengku Puteri, thanks ya kasi maklumat pasal crown/tiara tu.. Tp ada mslh ckit, bla gna brush cam pudar ja kaler dia.. camna nk bg terang?? Sori ganggu >___<

nur ezqy said...

Assalammualaikum wbt & slmt sejahtera
Dijemput ke blog saya
http://lace-rose-murah.blogspot.com

LACE ROS MURAH RM 4.50 - RM 5.50/meter

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082


atau emel saya:

nurezqy@gmail.com