Oct 22, 2011

Simple Header & Doodle Tempat Ke-2 Pemenang Contest Tengku Puteri & Puan Kutu

Dear Istana Cinta...

Laporan Kehidupan
Akhir-akhir ini saya dah jadi macam chipsmore bak kata puan kutu...heee.. yela..minggu nih paling letih saya rasa...dah siap buat bab 1 proposal tesis..kena ambil semula dan edit semula...ambil ari jumaat semalam dan nak kena hantar semula hari isnin nih...hari isnin nih pembentangan untuk subjek Proses Pengurusan P&P.. Dah ready slide powerpoint minggu lepas lagi tapi tengok-tengok tak kena bentang..seronok la hari tuh, nih nak kecut perut balik sebab budak-budak kelas tutor saya tuh aktif bertanya...huhuhuhu...

Hadiah Tempat Ke-2 Pemenang Contest : Kisah Dongeng Tengku Puteri & Puan Kutu
Pagi nih siapkan hadiah untuk tempat ke-2.. Nasuha minta guna doodle yang sama buat untuk header...
so ini lah hadiah doodle untuk Nasuha.. 




Header untuk blog Nasuha..



Doodle Nasuha

Hanya untuk Nasuha

Yang tak terlibat tak perlu ambil ye...nampak tak feedjit kat bahagian bawah sidebar saya tuh? 
bukan setakat tau pelawat dari mana..pelawat yang datang klik doodle-doodle kat sini pun boleh tau...
Klik untuk tengok atau klik untuk save? =)

Setakat ini baru 2 pemenang yang email saya...Doodle hadiah untuk pen biru dalam proses..tak warnakan lagi..pemenang GA Aten dulu pun baru seorang je email saya..



_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

11 comments:

merahitujambu said...

klik kanan dan save pekara biasa tu..xth nk bendung cmne..=p

Tengku Puteri said...

emm..tuh la..xtau nk bendung cmne...kronik aras tinggi dah... =)

Chocolate said...

tahnks kak ;}..first time dapat doodle teruja pulak!heheh >_0

Puan Kutu said...

akk klik utk tgok yer..sbb header tu tak kluar kt sini.haha..comel!

nasuha dah terima topup..lg dua sunyi tak email pun.yg mr doctor pun tak hantar detail.sponser dah tanya..bg org lain baru tau.hahaha..

Basyirah Abd Rahman said...

comel jugak doodle ni.. hihi..

Chocolate said...

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/ucapan-terima-kasih-buat-puan-kutu.html


ni untuk tengku puteri dan puan kutu!

jemarisuri said...

canteknya doodle ni...

salam kenal, akak dh follow awk ye..

Pen Biru said...

yehuu..tak sabar nak tgok nih,,,...

Basyirah Abd Rahman said...

farhah, maybe this can help : http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2010/02/disable-right-click.html

Tengku Puteri said...

Basyirah- Thanks kak basyee..hee..sy ingat nak buat, tapi kadang-kadang fikir kalau sy nak bagi freebies doodle kesian pulak dkat follower xleh klik...tpi xbuat memang tau2 ada yang klik...hee

Mama Gee said...

kalaulah doodle ni boleh dimakan!
bukan apa..geram tersangat2! hehee
chomel