Nov 10, 2011

Lagi Koleksi Tempahan Doodle dari Istana Cinta

Dear Istana Cinta,

Lama saya tak update sebab tak ada idea nak update..kena tag tapi tak jawab-jawab lagi...heee.. tak per la jamu mata dulu dengan doodle-doodle nih....
Doodle ditempah oleh Mish Apple..
nak doodle vintage katanya

Doodle Alia..
Doodle Cikgu katanya..


Doodle Afzan Amira..
Doodle polis dan maritim katanya..

Doodle Ili Dalila
Doodle ahli farmasi katanya..

Sekadar entry pendek..
sebabnya jiwa kat dalam nih tak berapa nak stabil..
mood hilang entah ke mana akhir-akhir nih...
nak berkarya pun mood umpama hilang ditelan naga...hee 

13 comments:

fieha said...

comel je sume.. :)

merahitujambu said...

wah semua menjadilah dear

Gadis Misteri said...

waa.. comel2..

Cik Cempaka said...

semua comel-comel belaka ^__^

Benrauf said...

vote

Puan Kutu said...

takpa..rehat dulu..nti carik mood utk berkarya semula.kehkeh..

yayath said...

comel semuanya....hihi

yath nak tempah doodle jugak la kat ustazah...hihi

jemarisuri said...

comeinya doodle tu...yg sy puya takde ke?...hehe

cik nur said...

cantik hasil tangan teruskan berkarya yaa :)

SYaMiLa said...

semuanya comel & cute.... ;-)

Cik Chokie said...

wahhh lawanya :D

Paris Lipton said...

comelnyeeee!!

Nur-nba said...

Kreatifnya dia... Comel2 belaka. Masih buka tempahan ke??