Nov 22, 2011

Uittt... Uitttt...

Dear Istana Cinta...

salah satu doodle sedutan daripada drama sebabak yang belum habis dikerah idea...hee


Tajuk tak ada kena mengena dengan isi... ini entry sekadar menterjemahkan takrif kehidupan akhir-akhir ini... Minggu nih agak sebok..sebabnya saya nak kena hantar bab 2 tesis pada penyelia..hari khamis pula ada Kuiz.. 15% untuk kuiz tuh... ari jumaat kena jumpa penyelia pula.. tuh tak masuk sebok buat assgment...huhuhuhuhu..

Owh ya..semalam dup dap dap jantung kat dalam nih... tahu kenapa? sebabnya semalam keluar senarai penempatan praktikal.. Saya dapat praktikal di Sek Men Keb Agama (SMKA) .. Alhamdulillah Sek Agama.. Area Seremban.. Sekolah mana tak boleh bagitau la kat sini.. tapi nama sekolah tuh macam macam sangat familiar di pendengaran saya la..nanti takut-takut terjumpa adik-adik yang bersekolah kat situ di kalangan followers istana cinta pula.. tak fasal-fasal dapat gelaran Ustazah doodle kan...harharhar....Pastu masuk kelas ajar doodle pulak...hahaha..eh..tapi kalau ada adik-adik followers yang study situ...rasa macam kenal akak nih tegur2 la ye...heeeee...

Bila dah tau tempat nak praktikal nih jadi bertambah dup dap dup dap la...nak cari rumah sewa lagi..huhuhuhuhu...emmm..yang bertanya fasal tutorial doodle, doodle dan sebagainya nanti ada kelapangan InsyaAllah saya jawab ye...huhuhu 

baiklah entry tamat! nak ke library jap lagi... tata!

15 comments:

jemarisuri said...

tahniah dik, dah berjaya menjadi seorg guru. semoga lebih sukses lagi selepas ini. insyaallah

Pen Biru said...

ok pe ustazah doodle..bunyi cam kiut jer..hihihi

merahitujambu said...

alhamdulilah..tenaga pengajar ke putri??

J.Syazwana said...

kalau agak2 student dah ngantuk boleh la melukis-lukis kat depan. hehehe

Aujinz said...

Ustazah Doodle pon okeyh.. koh koh koh

Puan Kutu said...

gudluck yer puteri untuk prktikal..jauh jugak dpt..
adk akk kt poli PD,dengan seremban tak jauh la..

Pondok Usang said...

istana menanti - rahim maarof

jemarisuri said...

Dik kalau siap akak puya tu maklum kt akak ye. Tak sbr plak nk guna header ngan watermark baru tu. Hehe

Mekar said...

Oh..Farhah ni bakal cikgu ya. Good Luck.

Akak masih menanti header dan banner yg cute utk blog ke-2 akak di juadahmalaysia.com


From : http://mymekar.com

Pondok Usang said...

kalau dpt praktikal kat Sekolah Menengah Agama Persekutuan, Kajang.. dekat ngan rumah abg iwan... =)

yayath said...

wahhh...da nak praktikal ye:)hihi...thanks for the doodle ustazah:)

comel dan sangat suka...hehe

eiyzniey said...

Wah3...

Nur-nba said...

Selamat mengajar.. Comel juga gelaran "Ustazah Doodle".. Pertama kali singgah ke blog ni. Salam perkenalan. :)

Benrauf said...

dapat shams ke?

Tengku Puteri said...

Benrauf- haah saya dpt shams..pandainya teka..hee