Dec 20, 2011

Edit Blog Kak Basyee

Dear Istana Cinta,

Salam Alaik.. dah lama dah edit blog kak Basyee nih tapi tak post kat sini lagi.. sebab tak sempat dan banyak lagi yang saya tak update kat sini.. so malam nih sebab jari jemari semacam gian nak update blog, saya update la fasal edit blog kak basyee.. Kak Basyee nih dulu senior saya dekat sekolah Maktab Mahmud Alor Star.. satu asrama.. heee.. ada tak followers saya dari sekolah tuh? angkat tangan! heeee.. okey, tak ada kot.. heee.. Rindu pulak dekat bumi Maahad..

Kak Basyee serahkan design dekat saya, cumanya kak basyee bagitau nak ada doodle kak Basyee berjubah, suaminya berbaju arsenal dan ada baby girl dia.. warna tema pula pink atau biru.. so hasilnya macam nih la..  Alhamdulillah kak Basyee suka.. 




Sebenarnya kak basyee ada 2 blog.. yang saya edit kat atas nih personal blog kak basyee.. dan satu lagi blogshop kak basyee... kak basyee ada menjual tudung bidang 60.. sesuai untuk muslimah di luar sana yang mencari tudung-tudung yang labuh.. so boleh lah kawan-kawan singgah blog kak basyee ye.. Klik SINI


Owh ye.. saya pencen sekejap dari menerima tempahan.. yang dah email saya InsyaAllah saya teruskan kerja saya.. habis exam baru saya buka semula tempahan kot... sementara cuti sebelum praktikal.. 


Entry Tamat!

8 comments:

J.Syazwana said...

pandainye edit blog.
kreatif betol.
hihihi

Gadis mutiara_Solehah said...

Nice2x^^

Puan Kutu said...

hehe pencen sekejap,bley plak camtu..:)

Nurin Asyada said...

comel giler blog tu..jeles seyh xD

mekar24 said...

Boleh ke pencen lepas tu sambung kerja semula :-p

oh..sekolah kat maktab mahmud. Sya kalu pi alor setar, selalu lalu depan sekolah tu...

from : juadahmalaysia.com

Najibah bt Mohamed Zaid said...

update blog akak boleh?

Najibah bt Mohamed Zaid said...

update blog akak boleh?

anamizu kaito said...

eeeee comelnye die edit! :)





luv,
cik ana