Dec 22, 2011

Koleksi Tempahan dari Istana Cinta Lagi

Dear Istana Cinta..

Title entry Koleksi Tempahan dari Istana Cinta.. maknanya saya nak buat pameran beberapa tempahan dalam koleksi arkib Istana Cinta la.. Marilah menjamu mata...


Tempahan Sis Saadah

Sis Saadah ada menempah header dan banner untuk blog ke dua dia.. Blog sis Saadah iaitu blog Juadah Malaysia.com penulisannya adalah berkisah tentang tempat-tempat makan yang menarik di seluruh Malaysia.. Setiap kali singgah blog akak nih mesti saya terliur dengan gambar-gambar makanan yang ditayangkan.. Kalau nak tau tempat-tempat yang best untuk menjamu selera silalah singgah ke blog Juadah Malaysia. comBoleh klik SINI untuk ke blog beliau. Di bawah nih header dan Banner Juadah Malaysia.com :


Header Juadah Malaysia.com


Banner Juadah Malaysia.com


Tempahan Sis Jemarisuri

Ok, seterusnya sis Jemarisuri.. saya tak tau nama sebenar akak nih.. hee... sis Jemarisuri ada menempah header dan watermark dari saya.. kadang-kadang saya keliru antara sis saadah dengan sis jemarisuri sebabnya saya merasakan mereka berdua nih mempunyai watak yang hampir sama.. hee.. 


kalau kak Saadah tadi blognya berkisah tentang tempat-tempat menarik untuk menjamu selera.. Akak Jemarisuri pula blognya banyak dengan gambar-gambar yang cantik berkaitan dengan tempat percutian yang pernah beliau pergi.. .. Pandai akak nih ambil gambar.. Cantik.. Ok..jom singgah blog Sis Jemarisuri pula.. Klik SINI


 Header Blog JemariSuri
Watermark JemariSuri

Entry tamat! 24 hb 12 hingga 27 hb 12 saya akan ke Raub Pahang..
Kela Camp.
4 Hari tanpa coverage.. huhuhuhuhu..
amat memilukan..
Kalau sempat esok update lagi! 

11 comments:

Gadis mutiara_Solehah said...

nice^^

VespaMerah said...

cantik..pandai dear buat...hehehe

Puan Kutu said...

pergi mana tu smp takde coverage?sila update yer..:)

mekar24 said...

Sya pun dah singgah blog jemari suri. Dia pun suka jln2 spti sya juga.

Terima kasih lukiskan dodle yg comel buat juadahmalaysia.com

jemarisuri said...

thanks IstanaCinta kerana hasil tgn yg sgt comel itu..hehe

shahjiehan said...

comel la design anda...


agak2 boleh x designkan blog utk orang lelaki...

dan nampak lebih profesional? heeee

hazanis said...

chumel...<3

Pondok Usang said...

handpon itu sudah jadi keperluan.. jika tiada coverage serba tak kene jadinya...

Cik Cempaka said...

ermm..lama Cc tak jenguk sini..berukband slow, tu pasal kurang blogwalking =(

anamizu kaito said...

eeeee comel sgt la Tengku Puteri(TP) buat!!! gerammmmm! hehe





luv,
cik ana

Nur-nba said...

Alahai cantiknya hasil kreativiti Farhah.. Suka sangat..